Названі п’ять кращих способів «чистки» судин мозку

Нешкідливі методи очищення судин мозку медики дозволяють проводити вдома без їх контролю.

Прихильники народної медицини і ті, хто з обережностю відноситься до подібних методів лікування, тепер без побоювань можуть очистити судини свого мозку від шкідливих речовин і цим допомогти мозку працювати краще. Більш того, вже через тиждень детокс людина може зазначити, що ниючі головні болі більше його не турбують, а також йому стало легше сконцентрувати увагу або щось запам’ятати.

Названі п’ять кращих способів «чистки» судин головного мозку:

1. Свіжовіджаті соки відмінно впливають на кровоносну систему. Вони збагачують кров корисними речовинами і зміцнюють судини. Тому, якщо у вас з’явилися проблеми з розумовою діяльністю або ж часто болить голова, спробуйте пити щодня після вечері півсклянки свіжого морквяного, бурякового або яблучного соку.

2. Корисні рецепт для зміцнення і очищення судинної системи полягає в наступному: прокинувшись, необхідно приготувати міні-порцію салату з 1 мандарина, жмені волоських горіхів і такої ж кількості родзинок. Після чого через 15 хвилин потрібно випити склянку води з лимоном і медом. Тепер можна приступати до приготування сніданку, що в середньому займає 15-20 хвилин.

3. Волоські горіхи з медом і пряними спеціями творить чудеса. Для приготування відмінного засобу, корисного для судин головного мозку і не тільки, вам знадобляться 5-6 ядер волоського горіха, столова ложка меду, мелені імбир і кориця. Горіхи необхідно подрібнити за допомогою ножа, додати до них мед і по щіпці спецій, ретельно перемішати і помістити в скляну банку, а потім поставити в холодильник. На наступний ранок ліки можна вважати готовим і почати його вживати по чайній ложці 3 рази в день.

4. Холодний настій з листя лопуха не менш корисний для судин мозку, ніж попередні продукти. Приготувати його нескладно: купіть сушені листя лопуха в аптеці, залийте 2 ст. л листя літром окропу, перемішайте і вилийте все в термос, закрийте його кришкою. Цю процедуру необхідно проводити ввечері, а на ранок ліки буде готовим. Приймати настій слід не менше 3-х разів в день по 4 столові ложки.

5. Ріпчасту цибулю, а точніше його сік з медом здатні не тільки продуктивно очищати судини головного мозку, але і благотворно впливати на імунну систему, зміцнюючи її та сприяючи росту нових клітин. У склянку необхідно налити 50-70 грам цибульного соку і заповнити його доверху медом. Все перемішати і поставити склянку в холодильник. Приймати для профілактики порушень у роботі мозку слід по 3-4 чайні ложки в день.