Школьная форма для девочек от производителя TIMBO

Мами оббігали всі довколишні магазини, щоб вибрати що-небудь «пристойне», але дешевше. Скільки витрачено сил і нервів. Але ж досить зайти в інтернет і перед вами відкриється перелік сайтів, де продаються найрізноманітніші товари. Зверніть увагу на інтернет-магазин TIMBO. Тут представлений одяг для всієї родини, зокрема шкільна форма для дівчаток віком від 5 до 16 років. Навчальні заклади дають тільки загальні рекомендації: який повинен бути колір костюмів тощо. Фасон, аксесуари, комплектацію блузи та спідниці — учениці виберуть на свій смак. Щоб відповідати вимогам адміністрації школи, в той же час виглядати приголомшливо, наші дизайнери розробили моделі, дивлячись на які у адміністрації не виникне нарікань, а учениці будуть красуватися в стильному і гарному одязі.

Шкільна форма на дівчинку TIMBO

У кожному навчальному закладі є свій власний дрес-код, але дівчинки можуть внести невеликі зміни, щоб зовнішній вигляд відповідав їхньому смаку і стилю. Як в однаковій формі виглядати унікально? Прийміть поради наших дизайнерів. Модель ALLICE. Відрізна талія, поясок, підкреслюють жіночну фігуру. Красива біла манишка знімна. Можна скористатися пропозицією магазину і вибрати кілька варіантів або пошити самій за зразком. Гарний мереживний комірець підкреслить романтичний образ дівчини. Модель ROSE. Насичений темно-синій колір контрастує з білосніжним комірцем. Одягніть під це платтячко туфельки і білі шкарпетки. Незначна деталь — білі шкарпетки, і плаття перетворюється з щоденного — в ошатне. Модель FLER. Прямий силует, рукав 3/4 і круглий виріз. Якщо додати маленьку, яскраву нашийну хустку (косиночку) — то вийде образ, який любила Коко Шанель. Ошатна блузка і красива спідниця відразу ж виглядає святково. Однотонну блузку KLARA, з’єднаємо з суворою спідницею. Надягаємо краватку-хустку в тон спідниці, і отримуємо бездоганно стильний наряд.

Елегантна шкільна форма для дівчаток

Щоб виглядати скромно і елегантно, необхідно докласти певних зусиль. Варто поцікавитися модними тенденціями, а потім розглянути запропоновані моделі. Знаючи, що одяг призначений для дітей, використовуються 100% натуральні матеріали або з невеликим додаванням синтетики.

школьная форма для девочек Весь одяг проходить контроль якості. Рівні шви, оброблені краї відповідають високій якості виробів.