Названі найкращі засоби від головного болю під час магнітних бур

Всім відомо, що будь-яке захворювання краще попередити і зробити все, щоб не захворіти.

Метеозависимые люди часто піддаються впливу атмосферних змін, тому вони вже навчилися справлятися з головним болем, нудотою і іншими симптомами, які супроводжують їх у період магнітних бур і зміни погоди.

Цими способами вони вирішили поділитися з усіма, хто до цих пір страждає від страшних болів у голові і не знає, що з цим робити. До речі, цими ж методами можна користуватися і при мігрені.

Всім відомо, що будь-яке захворювання краще попередити і зробити все, щоб не захворіти. В даному випадку теж слід готувати свій організм, інакше при магнітних бурях буде вболівати не тільки голова. Основні заходи застереження — це правильне харчування, нома за вагою і регулярні фізичні навантаження.

Для тих, пройшов повз профілактики, є кілька дієвих методів, що допомагають справитися з головним болем під час магнітних бур.

1. Компреси з капустяного листя. Цим способом користувалися ще наші прабабусі, а раз він дійшов до наших часів, то з головним болем точно може впоратися. Як тільки голова початку саднить, візьміть дві капустяних листа, трохи їх розімніть і прикладіть до чола до потилиці, ляжте. Буквально через 15-20 хвилин больовий синдром повинен ослабнути.

2. Компрес з холодним мокрим рушником. Цей спосіб аналогічний першому з капустяними листами, тільки на цей раз вам потрібно змочити в холодній воді 2 маленьких рушники або по краях 1 велике. Бажано, щоб в кімнаті, де будете лежати, не було протягу, але в той же час було прохолодно.

3. Лід замість льодяника. Розсмоктування льоду дозволяє швидко позбутися від больових відчуттів в голові при магнітних бурях. Тримати кубик льоду в роті слід стільки, скільки у вас вийде. Цей метод не завжди є безпечним для горла, але зате ефективно знімає головний біль.

4. Холодне скло як компрес теж відмінно бореться з болісними нападами. Якщо на вулиці холодно, то вікна в квартирі або будинку, або в офісі, повинні бути холодними. Вам потрібно просто притулитися лобом до скла на кілька хвилин, поки воно не стане теплим. Експерти стверджують, що головний біль припиняється миттєво.

5. Примочка з цибулею. Звичайно ж, такий спосіб усунення головного болю при магнітної бурі може не сподобатися тим, хто працює у великому колективі. Але краще пахнути цибулею, ніж відчувати страшний біль у голові. Всього одну цибулину слід розрізати навпіл і вологими сторонами докласти половинки до скронь на 10-15 хвилин. Кажуть, біль усувається неймовірно швидко.