Після розлучення Анджеліна Джолі хоче припинити стосунки з чоловіками

41-річна акторка та режисер Анджеліна Джолі закінчила відносини не тільки зі своїм чоловіком Бредом Піттом, але і з усіма усіма чоловіками, повідомляє.

Rexfeatures

Rexfeatures


Джерело повідомило, що Анджеліна нещодавно спілкувалася зі своєю колишньою дівчиною — 49-річної Дженні Шиміцу, з якої колись перебувала в романтичних стосунках.

EastNews

EastNews


Близькі до Шиміцу розповідають: «Анджеліна розповіла Дженні, що покінчила з чоловіками і хоче далі досліджувати себе з жінками». А люди з оточення Джолі взагалі здивовані, що її шлюб з Піттом тривав так довго — адже вона завжди віддавала перевагу жінкам.

Rexfeatures

Rexfeatures


Шиміцу була не єдиною дівчиною Джолі, але тільки з нею у Анджеліни були серйозні стосунки. У 2014 році Шиміцу побралася на своїй коханій Мішель Харпер, відомому модному консультанта.

Дженні Шиміцу і Мішель Харпер Rexfeatures

Дженні Шиміцу і Мішель Харпер Rexfeatures


Нагадаємо, що ще зовсім недавно було оголошено, що Бред Пітт, який спочатку був згоден передати опіку над дітьми Джолі, несподівано прийняв рішення боротися за дітей. Представники Пітта стверджують, що докази, якими він володіє, доводять, що справжня Джолі далека від того образу, який знають мільйони. Що образ хорошої матері,благодійника, посланця доброї волі, борця за права меншин і взагалі «ідеальної жінки» — ні що інше, як довга і копітка робота її піарників.