Вже заміж кортить: як одягатися, щоб отримати пропозицію руки і серця

Не знаєш, як зробити так, щоб гардероб привів тебе до успішного заміжжя? Про те, як одягатися, щоб отримати заповітне пропозицію руки і серця, розповідає блогер і стиліст Марина Щеняєва.

«Мені вже 30, а я до сих пір одна. Сподіваюся, змінивши свій стиль в одязі, я зможу успішно вийти заміж», — подібного роду запит я найчастіше чую на своїх консультаціях. Давайте задамося питанням: чи існує залежність між іміджем дівчини і її успіх в особистому житті? І який образ необхідно створити, щоб почути в свою адресу заповітне «Виходь за мене»?

На перший погляд здається, що зовнішність не відіграє суттєвої ролі в амурних справах. «Не родись красивою, а родись щасливою», — переконують нас з дитинства. Але існує й інша сторона медалі: при знайомстві у людей мало часу, щоб зрозуміти який перед ними людина і що він з себе представляє, тому, щоб зацікавити чоловіка своїм внутрішнім світом, потрібно для початку, щоб справити належне враження зовні. Існують певні моменти в подачі себе, які транслюють оточуючим, що дівчина хоче саме серйозних відносин, а не спілкування на одну ніч.

Запитавши будь-якого чоловіка, як він уявляє собі свою майбутню дружину, ми почуємо з його вуст приблизно наступні характеристики: гарна, вірна, розумна, добра. Така, яку приємно привести в свій будинок і познайомити з батьками, яку не соромно взяти з собою на корпоратив і познайомити з колегами — та, що буде все життя йти з ним рука про руку і підтримувати в будь-яких ситуаціях. Чомусь багато хто плутають імідж подружжя з іміджем коханки і підбирають речі нарочито відверті і зухвалі. В чому кардинальна різниця між цими двома ролями? Як потрібно виглядати, щоб вами зацікавилися як дівчиною, з якою можна побудувати сім’ю?

Ось кілька правил у створенні образу ідеальної дружини:

1. Будь жіночною

Не модною, не стервозною, не замикатися на кар’єрі, а саме жіночною: доброї, ніжною і м’якою. Такої, яку хочеться захищати, носити на руках і обдаровувати квітами.

Для цього намагайся вибирати одяг по фігурі, а не модні моделі оверсайз. Відмовся від безформних чоловічих штанів — у них дівчину сприймають як «свого хлопця». Замість них знайдіть свій ідеальний фасон спідниці та сукні.

Вирушаючи на зустріч з кавалером, частіше одягати підбори, а не кросівки. Це свого роду сигнал: каблук подає чоловікам знак про те, що у тебе є час поговорити з ним і що ти не проти, щоб він провів тебе до потрібного місця. До того ж, завдяки підйому, хода стає жіночною та привабливою.

Роби акцент на талії. Не під грудьми і не на стегнах, а саме на талії! Особливо це стосується тих, у кого ця частина тіла виражена і є головною їх перевагою! Не ховай свої переваги за балахонистой одягом, якщо йдеш на побачення. Тренди можуть оцінити лише жінки, а у чоловіків це не викличе ніяких емоцій.

Обирай приємні на дотик тканини: шовк, м’який бавовна, кашемір, оксамит, замшу і так далі. Це також стосується сумок і взуття: сумка з крокодилової шкіри змушує навколишніх чоловіків вас поважати, але ніяк не оберігати.

Те ж саме стосується й зачіски. Намагайся частіше носити розпущене волосся з м’якими хвилями. М’яка лінія справляє враження спокою і благополуччя. Стеж, щоб на твоєму волоссю хотілося доторкнутися, не перестарайся з укладальними засобами та аксесуарами для волосся.

2. Будь цікавою

Віддавай перевагу середній довжині спідниць і суконь. Не носи відверті міні: несвідомо коротка довжина спідниці асоціюється з дівчатами легкої поведінки. Всім відомо, що чоловікам потрібна загадка. Також це стосується і довжини волосся. Не дарма кажуть: «Дівчина відрощує волосся — збирається заміж. Відрізала волосся — будує кар’єру».

Віддавай перевагу чистим кольорам як найбільш емоційно забарвленим: червоний, синій,жовтий будуть кращими супутниками. Також хороший бордовий, бузковий, бежевий. Відмовся від чорного кольору — він мало кого прикрашає. Монашки і вдови рідко викликають інтерес у чоловіків.

Обирай сорочки або блузки з відкритою лінією шиї, щоб пробуджувати у чоловіка фантазії.

3. Будь собою

Немає нічого гіршого при знайомстві і спілкуванні з дівчиною, ніж відчуття, що вона щось приховує. Кривляння і усмішки, неприродна поведінка, гра в невластиву тобі роль здатні відлякати не тільки твою другу половину, але і всіх оточуючих.

Це відбувається через відсутність впевненості в собі і незнання своїх сильних сторін особистості. У цьому випадку важливо знайти свій стиль і розвинути смак. Коли людина повністю приймає себе таким, який він є, з ним легко і приємно спілкуватися. А якщо вона ще й знає, як підкреслити свою індивідуальність, то роздобути такий діамант захоче кожен!

Визнач свої типаж, кольоротип і стилестическое напрямок, щоб створити собі гармонійний гардероб. Тоді ти зможеш в будь-якій життєвій ситуації виглядати привабливо і доречно.
Використовуй аксесуари, які говорять про твоєму внутрішньому світі. Якщо ти жінка-квітка,романтична тургеневская дівчина, не купуй леопардові туфлі. На їх фоні ти будеш виглядати побитої ланню, а не хижої амазонкою. Кожному — своє.
Між іміджем дівчини і її особистим життям є пряма залежність. Чим краще буде продуманий стиль, тим легше буде чоловічої статі зрозуміти сигнали, що йдуть від жінок. Чоловіки — логічні істоти. Хочеш, щоб про тебе подбали і взяли під крило? Дай правильні сигнали. І тоді пропозиція руки і серця не змусить себе довго чекати.