Експерти визначили, скільки часу людям в різному віці потрібно займатися сексом

Нове дослідження, проведене провідними науковцями, дозволило експертам визначити ідеальне кількість сексу для людей різної вікової категорії.

Як стало відомо, ініціаторами лабораторних спостережень виявилися співробітники з Kinsey Institute, розташованого в Сполучених Штатах Америки. За словами лікарів, чим старше стають чоловіки і жінки, тим рідше їм потрібно займатися любов’ю. Таку інформацію фахівці повідомили після здійснення декількох випробувань.

Проаналізувавши отримані дані, вчені змогли назвати оптимальне кількість статевих контактів в місяць. Якщо люди знаходяться у віці від 18 до 29 років, їм необхідно займатися сексом кілька разів на тиждень. Протягом року ці хлопці і дівчата будуть вступати в інтимний зв’язок близько 112 разів.

Чоловіки та жінки віком від 30 до 39 років повинні займатися любов’ю 86 раз на рік, а людям, що досягли 40-49 років, потрібно знизити кількість статевих актів до 69 раз в рік. Кожна людина повинна мати інтимну близькість не рідше одного разу на місяць.