Анфіса Чехова відверто розповіла, як позбулася паразитів в організмі

Телеведуча Анфіса Чехова продовжує ділитися секретами свого феноменального схуднення. Молода мама розповіла, що не вдавалася до виснажливих дієт і не мучила себе, а досягла такого ефекту тільки за допомогою глобальних внутрішніх змін. Телеведуча запевняє, що працювала над собою: зростала духовно і змінювала свою свідомість, а різке зниження ваги — це якийсь відповідь організму на всі зміни. Зазначимо, що за максимально короткий термін зірка схудла на 12 кілограмів.

 


Але, схоже, у словосполучення «внутрішні зміни» Чехова вкладала і буквальний сенс. Анфіса зізналася, що звернулася до вельми незвичайним фахівців за допомогою. Справа в тому, що Чехова вирішила очистити себе від небажаних і шкідливих… паразитів!

 


Близько чотирьох місяців тому телеведуча звернулася в лікувальний центр, де змогла відновити свій організм:

«Прийшла не худнути, оскільки моя вага мене цілком влаштовував, а подбати про своє здоров’я! Вісцеральні терапевти, остеопати, паразитологи, які тут працюють, їх можна назвати чарівниками! Вони ставлять всі органи на місце, допомагаючи організму правильно працювати,відновлюють порушений обмін речовин, знімають енергетичні блоки, підвищують імунітет і запускають роботу лімфи, знаходять в нашому тілі паразитів, про шкоду яких я можу говорити годинами, і це тема окремого посту. Але, повірте мені, коли людина позбавляється від паразитів, його смакові і поведінкові пристрасті змінюються на 180 градусів! А скільки хронічних захворювань йде!» — розповіла Анфіса в Instagram.

А також додала, що все-таки починати худнути і змінюватися варто з внутрішнього світу, а саме з любові до себе.

 


«Якщо ви по-справжньому Любите себе, ви не станете гвалтувати свій організм сумнівними дієтами і таблетками! Ви не будете боротися з собою і силою волі заставляться себе змінюватися! Ви зазирнете всередину себе і знайдіть там причину того, чому все йде не так,як хочеться! Ви полюбите кожен свій внутрішній орган, і вам захочеться зробити у своєму організмі генеральне прибирання, кожну думку, кожен член свого організму привести в повний порядок. Вам захочеться не руйнувати себе, а відродити заново», — закликала всіх шанувальників телеведуча.