10 найгірших зоряних нарядів тижня

Зіркові модниці продовжують вигулювати модні дизайнерські наряди, а ми — розбирати деталі образів і вчитися на їхніх помилках.

Наряд «випускниці», комбінезон з фіранок і спортивні штани з човниками — голосуй за найгірший зоряний образ цього тижня!

Ешлі Грехем

Ешлі Грехем з властивим їй завзятістю продовжує вибирати максимально сумнівні наряди — на цей раз plus-size модель «порадувала» напівпрозорим комбінезоном, судячи з вигляду,зшитим з кухонних фіранок бабусі Ешлі.

Зендайя

Це плаття викликало гарячі суперечки в таборі прихильників Зендайи: одні стверджували, що білий колір і незвичайні деталі ідеально поєднуються між собою і з зовнішністю співачки, а інші, навпаки, запевняють, що наряд більше скидається на парадну уніформу покоївки, яку доповнюють рукави-«рукавички».

Серена Вільямс

Зізнатися чесно, ми не відразу зрозуміли, що цей брутальний механік — тенісистка Серена Вільямс. Серена, зніми це негайно (і звільни свого стиліста)!

Хейлі Беннет

Відправити стиліста на пошуки нової роботи варто і Хейлі Беннет — хтось жорстоко пожартував над зіркою, нарядивши її в сукні, візуально збільшило плечі дівчини до лякаючих розмірів і геть позбавило її при цьому стегон.

Леді Гага

Діва завжди залишається дівою, навіть коли йде в магазин за сигаретами, подумала Леді Гага і недбало доповнила домашні лосини розкішною шубою і човниками. Ну, принаймні, саме такі асоціації викликає цей образ зірки.

Гвен Стефані

Останнім часом Гвен перманентно експериментує зі стилем, часом вигулюючи не найкращі образи. Цього разу зірка вирішила вбратися «випускницею з 2000-х», але сил у співачки вистачило лише на те, щоб одягнути сукню-«торт», тому замість укладання Стефані вирішила просто-напросто зібрати волосся в «гульку».

Маріон Котійяр

Дивлячись на цей образ Маріон Котійяр, створюється враження, що всі речі актриси згоріли,а сама вона рятувалася втечею. Невиразний светр з хутряними вставками, то джинси, то спортивні штани, картату сукню і бейсбольна кепка — Маріон, що сталося?

Торі Спеллінг

Спідниця з бабусиної скрині, дідусів мундир (сподіваємося, не часів війни 1812 року) і тепла водолазка — боїмося навіть припустити, на яке захід в такому вигляді ходила Торі.

Джессіка Честейн

Дуже гарний колір цього сукні, на жаль, зовсім не спокутує його вкрай невдалий фасон — в області декольте наряд створив з грудьми Джесіки щось дуже дивне.

Кейт Бекінсейл

І завершує нашу традиційну добірку раптовий (і оглушливий) модний провал від, здавалося б, завжди бездоганно одягнена Кейт Бекінсейл. Мабуть, актрисі набридло продумувати свої образи і вона вирішила розслабитися по повній програмі: пом’ятий білий топ поверх чорного бюстгальтера, спортивні штани з выглядывающим нижньою білизною і човники з загинаються вгору гострими носами. Кейт, благаю, не роби так більше!