Дієтологи знайшли дешевий спосіб очищення організму

Очищення організму (детоксикація) стала надзвичайно популярною протягом останніх років. Дієтологи та медики вважають його досить корисним для організму, пропонують спеціальні процедури та готовий раціон, який коштує немаленьких грошей. Проте, можна суттєво зекономити – продукти, які допоможуть у цьому, дуже доступні.

Якщо ви вирішили очистити організм від шлаків, варто вживати:

1) Ріпчасту цибулю: у ній є фітонциди, які зберігаються в ефірних маслах. Такі речовини вбивають більшість бактерій і грибків, допомагають поліпшити травлення.

2) Часник: містить 400 корисних компонентів, які прочищають судини, зменшують рівень холестерину в крові і вбивають причину раку мозку.

3) Буряк: у його складі — клітковина, мідь, фосфор, вітамін С і цілий ряд корисних кислот. Вони вбивають небезпечні бактерії у кишечнику та очищують печінку від токсинів.

4) Капусту: від цього продукту не тільки «ростуть груди», як впевнені більшість жінок. У ній є велика кількість харчових волокон, які зв’язують важкі метали і токсини і виводяться з кишечника.

5) Журавлину: найсильніший із противірусний засобів, очищає сечовий міхур, допомагає боротися з утворенням ракових клітин, а також чистить тромби і бляшки в судинах.