Помилки в макіяжі, які ненавидять чоловіки

Ох, вже ці чоловіки! Їм не догодиш! Одним подобається довге волосся , інші віддають перевагу коротким стрижкам ,хтось сходить з розуму від червоної помади , а хтось ,навпаки , приходить в захват від натуральної краси ,недоторканою макіяжем …
Вмийся зараз же! 7 прийомів в макіяжі, які ненавидять чоловіки
Поки ти витрачаєш дорогоцінний час на знайомство з новими б’юті-трендами , ми вивчили,які з наших улюблених прийомів у макіяжі , які , як нам здається , роблять нас тільки прекраснішими , насправді лякають сильну стать.

Сині і блакитні тіні

 Макіяж очей з використанням насичених синіх , блакитних і фіолетових тіней більшість чоловіків вважають неприродними і непривабливими. «Звідки ця мода на ретро? Привіт групі ABBA », – обурюються представники сильної статі. Чим їм не подобається ретро? І чим не догодила ABBA? Ось , і ми не розуміємо!

Агресивні smoky eyes

Smoky eyes – одна з найскладніших технік в макіяжі , яка підкреслює колір очей , додає погляду загадковість і сексуальність. Але чоловіки називають такий макіяж « очі єнота» і порівнюють наші улюблені smoky – з чорнильними колами навколо очей. На їхню думку ,це вульгарно , агресивно і старить будь-яку дівчину. А як же Кейт Мосс – мрія багатьох чоловіків? Вона ж і навчила нас цього розкішного мейку!

Макіяж в стилі « вамп»

Ще один тренд в макіяжі , який ранить ніжну чоловічу душу. Не подобається сильній статі одночасний акцент на очі і на губи , плювати їм , що зараз так модно. Тому , якщо у твого коханого тонка душевна організація , не варто травмувати його поєднанням червоної помади і чорної підводки. А то раптом вирішить , що ти вийшла на стежку війни.
Червона помада  і ко
 Ну , як же так? Це ж як там ,сама класика в макіяжі ! Гаразд ще морквяні помади , з ними все складно.Але червоні ?! На думку чоловіків , червона помада виглядає вульгарно ,старомодно , а головне – погано відтирається від шкіри. У цьому ж списку блиски і помади з липкою , вузькою і «неїстівною» консистенцією , і олівці для губ , які видно , коли помада« з’їдається». З останнім , так і бути , згодні.

Накладні і нарощені вії

 Модний тренд останніх декількох років – накладні і нарощені вії – також не в пошані у сильної статі. Також далеко не всім чоловікам подобається ефект « фальшивих» вій – три і більше шарів туші на рідних віях.

Дуже тонкі або дуже широкі брови

 Надмірно густі або , навпаки , вищипані в ниточку брови – ще один чоловічий кошмар. Товсті брови нагадують їм про Брежнєва , тонкі , і \не дай Боже , намальовані олівцем – героїнь радянських фільмів. Ну , що поробиш , не терплять наші кохані чоловіки подібних крайнощів.

Щільний шар тональних засобів

 Ось з цим ми , мабуть , погодимося. Пара шарів тонального крему , пудра , рум’яна і трохи хайлайтера , безсумнівно , заховають всі недосконалості шкіри. Разом з твоєю природністю.Особливо дивно виглядають обличчя і шия різного кольору. Так що помірність і акуратність – твої найкращі друзі.