Ольга Бузова висловилася зі сцени про долю свого шлюбу

Ольга Бузова переживає розрив з чоловіком Дмитром Тарасовим. Ходять чутки, що Дмитро вже знайшов заміну Ользі. Більш того, Тарасов встиг навіть публічно образити свою поки ще офіційну дружину! Після завершення стосунків з чоловіком телеведуча вирішила почати нове життя — і для початку змінила образ.

www.instagram.com/buzova86

 


І хоча пара досі офіційно не прокоментувала свій розрив, Ольга вибрала момент, щоб публічно висловитися на цю тему. 19 листопада ведуча вела вечірку в честь 25-річної річниці весілля своїх друзів — Юлії та Олександра Грінберг. Мабуть, передчуваючи некомфортні питання, вона відразу оголосила гостям зі сцени, що якщо хтось хоче поцікавитися долею її шлюбу, то вони можуть підходити до неї за 4 столик.

www.instagram.com/buzova86

 


Зіркова ведуча взагалі була в гарному настрої і навіть іронізувала на, здавалося б,хворобливу тему: «Ви знаєте, якщо мені не зраджує пам’ять, а останнім часом мені змінює не тільки пам’ять…» Зал реагував на жарти Бузової оплесками.

www.instagram.com/buzova86

 


Всі вже в курсі, що Ольга Бузова, переживаючи конфлікт з чоловіком, втекла від депресії в сонячну Іспанію, де, втім, ні на хвилину не розлучалася з телефоном, постійно розмовляючи з ким-то на підвищених тонах. Очевидці запевняли, що Ольга практично не покидала межі готелю: годинами сиділа біля бару біля басейну з келихом шампанського і часто плакала.

www.instagram.com/buzova86