Вивчення англійської мови в Одесі на сайті americanenglish.ua

У сучасному житті іноземна мова займає важливе місце. Більшість із нас користуються англійськими словами у повсякденному побуті, навіть не задумуючись над їхнім правильним значенням. І якщо ми хочемо влаштуватись на перспективну роботу, отримати нову, високооплачувану посаду, зазвичай роботодавець вимагатиме від нас володіння англійською. Рівень не обов’язково має бути високим, у більшості випадків достатньо середнього.

Якщо вас зацікавило вивчення англійської мови в Одесі на http://americanenglish.ua/ua/, тоді є багато варіантів для початківців чи тих, хто вже колись вивчав, але тепер усе забув. Добре, що зараз є школи, готові займатись не лише с дітьми. Багато викладачів працюють із дорослими, без вікових обмежень. Оволодіти іноземною можна в будь-якому віці, головне – мати бажання та докладати максимум зусиль.

Коли ви будете записуватись до школи англійської мови, там вам можуть запропонувати декілька варіантів навчання. Можна ходити на заняття у групі, де ви спілкуватиметесь із учнями одного з вами рівня. Можна піти іншим шляхом, та записатись на індивідуальні заняття. Вони коштують дорожче, але мають декілька переваг.

Індивідуальне вивчення англійської: у чому переваги?

Вважається, що це найкращий спосіб засвоїти мову з урахуванням індивідуальних особливостей людини. Такий варіант підходить для тих, хто хоче навчитись розуміти та говорити, але не має можливості відвідувати індивідуальні заняття. Також, індивідуальне навчання обирають ті, хто зацікавлений у спеціальній програмі для фінансистів, бухгалтерів тощо. Це гарний вибір і в тому випадку, коли вам треба підготуватись до співбесіди, взяти участь у конференції чи провести переговори.

Індивідуальні курси англійської вигідні у наступному:

  • Ви можете навчатись тоді, коли вам зручно. Не потрібно підлаштовуватися під інших членів групи. Обирайте день та годину, коли ви можете відвідувати заняття, та встановлюйте зручний час самостійно.
  • Вивчаєте те, що вам цікаво або першочергово потрібно. Програма розробляється індивідуально, в залежності від потреб учня, та включає ті моменти, які потрібно знати саме йому. При цьому, враховується його рівень володіння мовою, ведеться робота саме над його помилками.
  • Навчаєтесь там, де зручно. Індивідуальні заняття не завжди проходять у класах. Дуже популярний спосіб вивчення – онлайн, по скайпу. Це прекрасна можливість для молодих мам чи дуже зайнятих людей засвоювати основні положення у найбільш зручній формі.

На сайті americanenglish.ua/ua/ можна дізнатись більше та записатись на курси.