Вибір весільного торта

Весільний торт — традиція, якої більше п’яти тисяч років. Ще в давнину наречена пекла перед весіллям коровай — символ достатку і благополуччя. Тепер весільний торт мало нагадує коровай — скоріше справжній витвір кондитерського іскусства.Современние молодята разом розрізають весільний торт під кінець торжества. Гості визначають главу сім’ї по тому, як наречений і наречена тримають ніж. Чия рука зверху, той і головний.

Також торт — символ початку нового солодкого життя. З цього моменту гості перестають кричати молодятам «гірко» .Зараз кондитерські пропонують таке різноманіття весільних тортів, що вибирати стає все складніше. Те, яким буде ваш урочистий десерт по дизайну, залежить тільки від вашої фантазії і фінансів. Але є деякі особливості, на які варто звернути вніманіе.Чем легше, тим лучшеЛегкій десерт буде найвдалішим завершенням трапези. «Важкі» торти на масляному кремі навряд чи сподобаються гостям після численних салатів, закусок і горячего.В якості основи для торта найкраще вибрати бісквітні, горіхові або медові коржі. У поєднанні з нежирним кремом на основі сметани або йогурту, такий торт неодмінно доведеться гостям за смаком. Прошарку і наповнювачі торта можуть бути найрізноманітніші: сирна маса, суфле, шоколадна паста, фрукти, ягоди, сгущенка.Ми радимо вам відмовитися від екзотичних фруктів, цитрусових і горіхів.

весільний торт

Серед ваших гостей можуть опинитися алергіки і така начинка стане для них неприємним сюрпрізом.Красівий не означає яркійВнешній вид сучасних весільних тортів дивує своїм многообразіем.Верхнее покриття торта виконують з крему, глазурі, ягід або фруктів. Зі спеціальної маси на основі цукрової пудри, кондитери можуть зробити будь-якого роду прикраси, аж до фігурок нареченого і нареченої з вашими особами або фотографії, виконаної на спеціальному кондитерському прінтере.Ми рекомендуємо вам утриматися від занадто яскравих прикрас — скоріше за все вони виконані з додаванням великої кількості барвників. Також краще відмовитися від білого кольору, не дивлячись на його традиційність у весільному торжестві.

Білий торт буде виглядати бляклим на фотографіях і зливатися з платтям невести.Сколько вішати в грамах? Дуже важливо правильно розрахувати вагу торта. Буде неприємно, якщо, комусь із гостей не дістанеться весільного частування. Як правило, вага торта визначається з розрахунку 100-200 грам на человека.В чому ця цифра залежить від того наскільки щільний була вечеря і на скільки легкий вийшов сам торт. Повітряного, не дуже жирного десерту гості можуть з’їсти більше ніж щільного торта на вершковому креме.Лучше спробувати заранеее кондитерських високого рівня вам запропонують спробувати тістечка, виконані за рецептом пропонованих весільних тортів. Навіть якщо такої послуги вам не нададуть, ви завжди можете заздалегідь замовити маленький тортик — копію вашого весільного частування, і спробувати його на сімейному чаюванні. Це позбавить вас від зайвих хвилювань на весільному застолье.Сладкого вам торжества!