Кращі і гірші образи з American Music Awards-2016: милуємося і жахаємося!

У Лос-Анджелесі пройшла чергова церемонія вручення престижної музичної премії American Music Awards. Розглядаємо найбільш цікаві, стильні, незвичайні і… на жаль, невдалі образи!

Олівія Манн

Наряд Олівії відмінно підійшов би для пляжної вечірки або сімейного пікніка, але на червоній доріжці короткий напівпрозоре плаття з рослинним узором і сумнівної форми декольте не просто зіпсували фігуру Олівії, але і виглядали відверто безглуздо.

Леді Гага

Бездоганно стильний білий костюм і крислатий капелюх: ніякого епатажу, гімн жіночності та сексуальності. Браво!

Кріссі Тайген

Простого крою чорне плаття-максі з досить провокативною розрізом: образ був би бездоганним, якщо б зірка оголила тільки ногу. Але розріз майже до пупка виглядає, якщо чесно, вульгарно.

Селена Гомес

Справжня принцеса на балу! Розкішне класичне бальне плаття модного коралового відтінку неймовірно йде Селені! Нейтральний макіяж і гладка зачіска ідеально доповнюють образ,яскравий і скромний одночасно.

Аріана Гранде

Високий хвіст, підкреслює красиву шию співачки, макіяж в стилі smoky eyes і винного тони помада — Аріана виглядає дуже стильно! Тільки нас не покидає відчуття, що вона десь забула піджак.

Джуліанна Хаф

Просто Снігова королева! На жаль, в даному випадку це не комплімент: надлишок металізованих тканин, що вийшов з моди платиновий блонд з відрослими корінням у поєднанні з макіяжем в теплих тонах і коричневими рум’янами створили дуже дивний спосіб.

Ребекка Ромейн

Розкішна пишна спідниця благородного синього кольору з мереживною обробкою виглядає дуже круто! Якби не занадто відвертий верх, цей образ точно увійшов би у список найкращих!

Хайді Клум

Комбінезон з металізованої тканини став би занадто сміливим рішенням для багатьох, але не для Хайді: вона ризикнула і перемогла!

Ханна Девіс

«Голе» плаття виглядало б цікавим (хоча цей тренд порядком набрид), але коригуючий білизна, яке Ханна наділу під вбрання, зробило образ безглуздим.

Ніна Добрев

Піджак і шорти з металевими вставками, завзята зачіска і яскравий макіяж — якщо Ніна хотіла створити образ у стилі new rock, їй це точно вдалося!

Сіара

Майбутня мама вибрала бездоганний образ: двошарова асиметрична спідниця і облягаючий скромний топ, підкреслює животик. Оплески!

Джіджі Хадід

А ось і переможець в номінації «самий стильний образ»! Мереживне повітряне плаття Джіджі підкреслює її природну красу, оголені плечі додають образу наївності і крихкості, що особливо гармоніює з натуральним тоном волосся і пастельним макіяжем моделі.

Кет Грехем

Прекрасний макіяж і модні розслаблені локони! Ми повинні були знайти щось хороше в образі Кет, тому що халат з рибальських мереж розбив наші серця. Що сталося, Кет?

Мілла Йовович

Прекрасна варіація на тему «голого» сукні: прозорих ділянок зовсім не багато, струмуюча тканина підкреслює стрункість Міли і тільки надто глибоке декольте трохи здешевлює образ.

Лорен Жиральдо

Купальник з античним принтом і «газовий» шлейф. Серйозно?!

Дженні Маккарті

Просто. Стильно. Трохи нудно? Можливо, але в цьому разі простота виграє!