7 суконь для зимового сезону: тренди року

Як виглядати модно в листопаді-грудні цього року, не витрачаючи багато часу на свій образ? Сукня — ідеальна відповідь. Найбільш жіночна і з недавніх пір найбльш практичний одяг осені — до твоїх послуг.

модні сукні зима 2016

Трояндові сукні 2016-2017 року порадують своєю різноманітністю. Це не тільки маніфест «дівчачих», тепер сукні — за зручність і комфорт, так що кожна з нас знайде щось по фігурі і за настроєм.

Ці 7 варіантів підійдуть на всі випадки життя, від офісу до свята. Отже, говоримо про маст-хевах осінньо-зимового сезону.

Футболка з вільною талією

Комфорт і затишок — безперечні тренди не тільки цього сезону, але і останніх років в цілому. Оверсайз, взуття без каблука, makeup-free акції від голлівудських зірок — все це ланки одного ланцюга, і органічним її продовженням стала мода на сукні без талії.

Один з найпопулярніших варіантів трендової сукні — А-силует, що йде врозріз донизу.Саме такий варіант ми спостерігали на подіумі під час міжсезонних показів, і саме його варто придбати на зиму. Довжина рукава і подолу має мало значення, адже в цьому сезоні вільні сукні цілком допустимо надіти на джинси — тепло і модно.

модні сукні осінь зима 2017
Anna Yakovenko , 7arrowswear

Міді з оксамиту

Міді — фаворит цієї осені, саме така довжина спідниці визнана основними світовими брендами як оптимальна в колекціях 2016-2017 року. Відмінний спосіб збагатити гардероб ошатною річчю — підібрати плаття з оксамиту.

Якщо в твоїй шафі досі немає жодної оксамитової речі, зараз саме час відправитися за покупками. Не готова до різких змін? Вибирай варіанти з невеликими оксамитовими вставками — нехай обробка спершу з’явиться тільки на манжетах і комірі.

модні сукні 2017 фото
MustHave , Motrya

Плаття в клітку

Ще один модний хіт — повернення до моди 90-х. Так що нічого дивного в тому, що клітинка знову на піку популярності. Класичний тартан, що іменується в народі «шотландкою», виглядає яскраво і приковує погляд, але в великому виконанні на жаль плаття підійде не всім.

Крім нього, в тренді клітинка строгих відтінків — синій, сірий чорний і білий. Вибираючи правильну геометрію сукні в клітинку , ти зможеш відкоригувати силует, в залежності від потреби візуально витягаючи або, навпаки, розширюючи його.

плаття в клітку фото
Molegi , MustHave

Сукня з вишивкою

Навіть маленька вишивка надає речі неповторність. Хоча спочатку вишиті речі переважали в літньому гардеробі модниць, зараз таке плаття можна носити і восени — бренди пропонують величезний вибір.

Визначся, що тобі ближче — народні мотиви або кумедні вишиті візерунки. І пам’ятай, на твоєму боці — сам Карл Лагерфельд, який якось сказав: «Мода без вишивки — це як День взяття Бастилії без феєрверків!»

Champagne Sparkles , MustHave

Трикотажна сукня-максі

Осіннє плаття в підлогу — маст-хев сезону. Дизайнери вже давно перенесли його з вечірнього гардеробу в повсякденний, так що змінилився і крій, і фактура. Трикотажне тепле плаття — відмінний вибір для кінця осені або початку зими. Таке вбрання буде виглядати доречно і в робочому просторі, і для вихідного дня.

довге трикотажна сукня
Nadi Renardi , Petra

Сукня з квітковим або тваринним принтом

Принт — важливий тренд 2016-2017 року. І, як завжди, з ним потрібно бути дуже акуратним — не переборщити. Творці одягу доводять в цьому сезоні: квітковий або леопардовий принт здатні додати жіночому образу не тільки легковажності, але і благородної стриманості — залежить від того, що з чим комбінувати.

плаття з принтом
LEVA ‘ , Molegi

Новий діловий стиль

Офісні сукні — окрема тема, але і тут не обійтися без трендових новинок. Не виходячи за рамки навіть суворого дрес-коду, можна одягатися оригінально і стильно.

Нові закони ділового образу диктують нам більш відкриті і сексуальні форми, ніж було прийнято раніше. Елегантні речі потрібно носити впевнено і не боятися сміливих поєднань.Для осені відмінно підійде, як екстравагантне плаття-футболка з вільною талією, так і строгий футляр, якщо його доповнити грубуватими стильними ботильйонами.

ділові сукні фото
GANAS , Anastasia Ivanova
Джерело