Весільний фотограф. Як вибрати професіонала для фотозйомки весілля

Весільний фотограф. Як вибрати професіонала для фотозйомки весілля.

Для кожної пари весільні фотографії мають величезне значення. Це пам’ять, яка залишиться у закоханих після одруження. Знімки визначають, яким буде весілля для ваших майбутніх дітей, онуків. Через весільний фотоальбом батьків вони зможуть побувати на урочистостях через багато-багато років.

Очевидно, що наречена з нареченим хочуть знайти ідеального весільного фотографа. Адже саме від цього професіонала залежить те, якими спогадами нагородить пару торжество. Щоб не нарватися на дилетанта або, ще гірше, шахрая, вибирайте уважно. Ми підкажемо, де кращі професійні фотографи.Весільний фотограф.

У пошуках професіонала

Кому довірити зйомку найважливішого дня у вашому житті? Питання досить непросте. Ясно одне, людина має бути досвідченим професіоналом, майстром своєї справи.

Пропонується весільна фотозйомка повного дня в Одесі від перевірених столичних професіоналів. Ціни найдемократичніші. Ви можете недорого замовити фотографа на повний день або заощадити ще більше, обмежившись фотосесією кількох годин.

Вибираємо профі

Щоб не розчаруватися у виборі фотомайстри, грамотно підійти до питання. Для прийняття рішення необхідна наступна інформація:

портфоліо;
досвід;
відгуки;
вартість.

Не можна замовити фотографа на весілля, не ознайомившись з його напрацюваннями з попередніх весіль. Професіонали намагаються відразу ж показати портфоліо, багато хто навіть викладають фотографії в мережі. Не дивно, якщо майстер пишається своєю роботою, чому б не похвалитися. Це вірний спосіб отримати нових клієнтів. І навпаки, якщо в колекції професіонала всього пара фото, що щось тут нечисто.
Досвід фотомайстра визначає те, наскільки підготовленим він буде. Загартований професіонал легко зорієнтується в стресовій ситуації, наприклад, якщо піде дощ. Цей же фактор визначає, наскільки креативними вийдуть фото. Адже новачки, як правило, не вирішуються експериментувати. З іншого боку, перегорілий стомлений багаторічною працею фотомайстер також не надто охочий до нових ідей.
Як вибрати професіонала для фотозйомки весілля.

Відгуки колишніх клієнтів про послуги фотографа – самий вірний спосіб одержати його об’єктивну оцінку. При цьому не варто приймати будь-яку рецензію на віру. Не кожен відгук може бути чесним, адже конкуренція в цій галузі дуже велика. Якщо хочете добитися правди, напишіть того чи іншого критику, спробуйте з’ясувати подробиці, безпосередньо запитайте про ситуацію у самого професіонала.

І, нарешті, від суми, в яку професіонал оцінює свою працю, залежить досить багато. Адже хороший майстер не буде працювати за безцінь. Єдине, на чому можна заощадити, це час фотозйомки і кількість знімків.