Чим печиво може бути небезпечним для здоров’я

Ініціативна група звернулася до виробників з вимогою скоротити кількість солі в рецептурі печива. Справа в тому, що в звичайному печиві виявилося набагато більше солі, ніж в попкорні і курячих Наггетсах.

У підсумку, людина отримує ще більше солі, ніж думає. Вчені вже давно б’ють на сполох з приводу того, що ми вживаємо занадто багато солі, навіть не підозрюючи про це.

Справа в тому, що багато продуктів містять сіль, а споживачі і не здогадуються про це. Що дуже погано позначається на здоров’ї.

Група «Здоров’я» закликає супермаркети, які торгують власним печивом, зменшити кількість солі в тісті, щоб поліпшити стан здоров’я населення, в тому числі дітей, які є основними споживачами печива.