Чищення судин цими народними засобами допомагає позбутися від шкідливих накопичень

Чищення судин народними засобами допомагає позбутися від шкідливих накопичень. Очищення судин можна проводити підручними засобами: з цією метою прекрасно справляються цитрусові, мед, долюква і часник. Вони можуть істотно знизити рівень шкідливого холестерину, вивести токсини, зміцнити стінки судин. У свою чергу, це дозволить нормалізувати тиск і не допустити безлічі хвороб, включаючи інсульт та інфаркт. Експерти розповіли, як очистити судини і запропонували 5 перевірених способів.

Чищення судин народними засобами: цитрусові і мед

Щоб очистити судини, приготуйте суміш з цитрусових і меду. 2 апельсина і 2 лимона з шкіркою пропустіть через м’ясорубку. Додайте 3 ст. л меду і перемішайте. Перекладіть суміш в банку (або будь-яку іншу скляну посуд) і настоюйте при кімнатній температурі протягом доби. Потім помістіть суміш у холодильник і з’їдайте по 2 чайні ложки щодня натщесерце за півгодини до їжі.

Чищення судин народними засобами: лимон

1 лимон пропустіть через м’ясорубку, не очищаючи від шкірки. Перекладіть перемелений лимон в банку і залийте теплою кип’яченою водою (1 л). Дайте лимону настоятися протягом 3 днів. Потім випивайте по 50 грамів лимонної води за півгодини до їжі протягом 10 днів. Очищення судин буде проходити поступово.

Чищення судин народними засобами: лимон з медом

Цей спосіб допоможе очистити судини, так і зміцнити імунітет. Вам знадобиться 1 кг лимонів і 0,5 кг рідкого меду. Лимон пропустіть через м’ясорубку або подрібніть ножем. Додайте мед і перемішайте. Суміш перекладіть в скляну банку і відправте в холодильник на 3 доби. Щоб очистити судини, потрібно з’їдати по 1 ст. л. суміші 3 рази на день до їжі протягом 1-3 місяців.

Чищення судин народними засобами: журавлина, цукор і апельсин

Щоб приготувати суміш для очищення судин, пропустіть через м’ясорубку стакан журавлини і апельсин з шкіркою і додати трохи цукру. Щодня з’їдайте хоча б по кілька столових ложок цієї суміші: використайте її як варення, додайте в чай, воду.

Чищення судин народними засобами: настій з лимона і часнику

Щоб приготувати настій, приготуйте 6 лимонів і 100 грамів часнику. Часник пропустіть через прес, перекладіть в скляну банку з вузьким горлечком і залийте соком лимона. На шийці зафіксуйте тканинну пов’язку. Настоювати суміш потрібно протягом 24 днів, періодично струшуючи. По закінченню часу щодня приймайте по 1 ч. л. настою, розчиняючи його в половині склянки води кімнатної температури.

Чищення судин народними засобами: запобіжні заходи

Щоб убезпечити своє здоров’я, перед тим, як проводити чищення судин, проконсультуйтеся з лікарем. Протипоказання до чищення – це хвороби органів травної системи, що супроводжуються запальними процесами. Крім того, мед, що входить до складу більшості рецептів, може викликати алергію. Протипоказані ці методи вагітним жінкам і годуючим матерям.