Нова Барбі вже не 90-60-90, але ще більш прекрасна

Ешлі Грехем (Ashley Graham) — відома модель категорії «plus-size», яка стала першою, хто знявся для знаменитого каталогу купальників «Sports Illustrated».

Крім роботи в модельному бізнесі Грем займається ще й просвітницькою діяльністю: вона ділиться секретами краси і впевненості в собі з іншими людьми, що мають зайву вагу.

В цьому році Ешлі разом з корпорацією Mattel — тієї самою, яка розробляє ляльок Барбі, — створила власну ляльку, яка відрізняється пишними формами.

Грем стала прототипом для нової ляльки, якій навіть зробили наряд, ідентичний тому, в якому одного разу виходила у світ сама модель: відверту сукню, джинсовий жакет і ботильйони.

Ешлі особисто представила ляльку на врученні щорічної премії «Жінка року» журналу Glamour.

«Нам потрібно працювати разом, щоб змінити уявлення про жіночу красу по всьому світу. Я в захваті від того, що Барбі розвивається, змінюється з роками. Вона може допомогти жінкам, готовим руйнувати кордони краси. Бути увічненою в пластиці для мене велика честь», — сказала Ешлі.

У січні 2016 року компанія Mattel представила варіації ляльок, схожих за параметрами на справжніх дівчат: «висока», «з формами» і «мініатюрна».

Ми вважаємо, що це відмінний спосіб донести до дітей і дорослих: світ прекрасний у своїй різноманітності, і гарна фігура — це не тільки 90-60-90.