Інста-тренд: 15 модних штампів з Instagram

Це раніше Instagram був територією їжі і котиків — тепер за нього стрімко поширюються модні тренди. Ось ті, що особливо полюбилися дівчатам, популярним в україномовній мережі.

Бежева гама

https://www.instagram.com/p/BNFxH9WhyvM/

Бежеві, попелясто-рожевий і блідо-коричневі трикотажні сукні і топи поширилися по інстаграму на хвилі популярності Каньє Уеста, його колекцій Yeezy і тренда на аналогічні мертвотно-бліді відтінки у макіяжі. Матеріал — звичайно, трикотаж. Щоб передплатники оцінили одночасно груди, талію і підкачану попу.


 

Окуляри без діоптрій

https://www.instagram.com/p/BL0y3l-hYyh/

Тренд виник ще до епохи повальної інстаграмізації, але знайшов друге життя. Зробивши всього один знімок в окулярах, інста-блогерша заявляє про себе як про модну інтеллектуалку, панночка стильна і читає. І вже ніякі губи «качечкою» не страшні.


Свитшоти

https://www.instagram.com/p/BCn_3iOF6Mi/

Абсолютна відсутність креативу численні марки, випускають світшоти, компенсують постійним мигтінням в популярних instagram-акаунтах. Сірі і чорні, блакитні і рожеві, вони прикрашаються написами типу «NY», зірочками або єдинорогом. Інста-дівчата носять їх з легінсами і скінні.


Джеггінси і скінні

https://www.instagram.com/p/BL7lXJyBu9W/

Що ще, крім вузьких тонких джеггинсів, притворяющися джинсами, і жіночих,прикидывающихся брюками, продемонструє накачану п’яту точку? Адже не дарма стільки сил витрачено на спортзал — передплатники просто зобов’язані бачити, чого домоглася instagram-блогерша. Бажано на кожному фото.


Кроп-топи

https://www.instagram.com/p/BNGsikIBeFB/

Коротенькі топи, оголюючи ребра, як і раніше, у фаворі в instagram-просторі. А як ще продемонструвати накачаний прес?


Шнурівка

Затягнуті тканинної шнурівкою можуть бути не тільки декольте викликають топів і подоли міні-спідниць. Та ж доля чекає і купальники, і навіть зимові светри, якщо їх господиня — інста-блогер. Кольори ті ж: бежево-рожева гама плюс чорний, рівняння — на Джіджі Хадід.


Двосторонні паєтки

https://www.instagram.com/p/BKvwiqigMpr/

Сукні-комбінації, надіті поверх футболок, і спідниці можуть бути зшиті з тканини з двосторонніми паєтками: тоді, пригладив тканина в іншу сторону, можна отримати зовсім інший наряд. Явний маст-хев!


Сукні в рубчик

https://www.instagram.com/p/BNFT-8uDXHN/

Жодна instagram-блогерша не обійдеться без обтягуючої сукні в рубчик. Смужки можуть бути і дрібними, і великими, колір — краще невиразним: теракотовий або хакі, наприклад, не будуть відволікати від достоїнств фігури і макіяжу в похмурих коричневих тонах в дусі Кайлі Дженнер.

Чокери

https://www.instagram.com/p/BLGU6m8D2D1/

Чи це сплетені з волосіні кольє, як в 90-х, або прикрашених перловим намистом і зірочками смужки оксамиту, не важливо. Головне, що чокери доповнюють драматичний образ будь інста-панянки, додаючи гострим щоки і млосний погляд готичну таємничість і нотку еротизму.


Речі з відкритими плечима

Як же не похвалитися витонченими ключицями і тонкою шиєю перед передплатниками? Блакитні і білі вечірні блузи і сукні, відкривають плечі, популярні серед господинь instagram-акаунтів навіть взимку, коли похизуватися оголеними частинами тіла особливо складно. На крайній випадок підійде і просто приспущене плече светри.


Спідниці-олівець

https://www.instagram.com/p/BMve2_2A0gx/

Неодмінно з трикотажу, щоб показати сильні сторони фігури (див. пункт про скіни і джеггінси).


Пальто пастельних відтінків

Блакитні, рожеві, бузкові і ніжно-жовті пальто з вовни і акрилу з’явилися в магазинах 2-3 роки тому, а з тих пір ніяк не можуть зникнути з стрічки популярних інста-блогерш. Тим часом у світі цей мимимишный тре


нд давно зійшов нанівець (кавайную моду в розрахунок не беремо).

Черевики на «тракторній» підешві

 

https://www.instagram.com/p/mBj65lCyqr/

Взуття на громіздкою підошві робить ноги тоненькими, а фігуру — крихкою. Особливо якщо самим несподіваним чином сусідять з випрямленими світлими або русявим волоссям нижче пояса. Виходить така собі зворушлива Рапунцель XXI століття.


Лабутени

Лабутени і подібні їм туфлі з червоною підошвою особливо улюблені господинями популярних instagram-акаунтів. То секрет у культової марки, то в «ефекті довгих ніг», що досягає за рахунок класичних бежевих човників.


Сумки Chanel

https://www.instagram.com/p/BMh2eTHBiuB/

Класична стьобана модель або більш популярна в останні роки Boy не сходять з екранів телефонів тих, хто активно переглядає стрічку Instagram. Втім, часто і Boy, і Classic Flap Bag виявляються простою підробкою.