Особливості організації випускного вечора в дитячому садочку

Випускний в дитячому садку – таке ж важливе свято, як випускні в школі. Воно повинно залишитись в спогадах дітей і батьків. Щось особливо масштабне діти не оцінять, оскільки малеча швидко втомлюється. Запорукою гарного святкування, безперечно, стане пропрацьований сценарій, продумана програма і професійні аніматори.

Як обирати сценарій для випускного

Часто батьки виглядають розгубленими, коли справа підходить до того, щоб розробити сценарій майбутнього дитячого свята. До того ж, випускні в дитячому садочку користуються не такою масовою популярністю, як наприклад, шкільні свята. Але якщо вирішили святкувати, потрібно все зробити правильно.

Якщо виникають сумніви, що зможете зробити свято гарним, краще звернутись до професіоналів. Все що потрібно зробити в такому випадку – обрати стиль майбутньої вечірки. Найбільш популярні стилі наступні:

  • Класичний. Це універсальний варіант. Для його організації використовується мінімум ресурсів, тому ціна невисока. Підготовка класичного випускного з дитячого садочку займає мінімум часу. Під час святкування малечу привітають. Слово буде надано працівникам садочку і батькам. Після урочистої частини свята почнеться безпосереднє святкування зі смачними стравами, танцями і конкурсами. Звісно, не обійдеться без аніматорів і шоу-програми.
  • Казковий випускний. Дітям нецікаві урочисті лінійки, а от якщо свято буде в казковому стилі, можливо гарантувати – воно прийдеться малечі до смаку. На нього прийдуть не випускники, а маленькі принци і принцеси, інші казкові герої і персонажі з фільмів/мультфільмів.

За наявності бажання можливо організувати будь-яке свято. Головна вимога – воно має сподобатись дітям.

Підготовка до свята: що потрібно врахувати

Організація дитячого свята має безліч нюансів, тому бажано звернутись за допомогою професіоналів. Наприклад, оформити заявку на сайті pikan.com.ua, де замовити організацію свята під ключ, забувши про клопоти.

Для оформлення свята потрібно врахувати наступні моменти:

  • Сценарій. Для створення цікавого і нетривіального сценарію необхідний досвід і творчий підхід. Діти можливо не помітять, якщо сценарій запозичать з іншого свята, але батьки точно не будуть задоволені. Також сценарій не повинен бути занадто насиченим, адже діти 5-7 років швидко втомлюються.
  • Підбір одягу. Якщо мова про костюмовану вечірку, одяг – одна з найважливіших складових. Хороший організатор допоможе знайти магазин де можна придбати недороге, але красиве вбрання.
  • Аніматори. Практично жодне дитяче свято не обійдеться без аніматорів. Потрібно щоб вони були товариськими і вміли зацікавити малечу.
  • Частування. Їжа також надзвичайно важлива. І потрібно щоб вона була корисною. Тому бажано щоб за столом було багато фруктів, замість класичних солодощів. Але остаточний варіант обирають батьки.

Підготовкавипускного вечора у дитини – це клопітка справа. Саме тому краще доручити її професіоналам, а вільний час присвятити дітям.