Дмитро Шепелєв відповів на критику після відвертого інтерв’ю Андрію Малахову

21 листопада Дмитро Шепелєв став гостем передачі Андрія Малахова «Пусть говорят». Телеведучий розповів про свою нову книгу «Жанна», яку він написав про покійної дружини, а також повідав про виховання сина Платона і взаєминах з батьками співачки. Інтерв’ю Дмитра викликало палкі суперечки в Мережі: багато обрушилися на цивільного чоловіка співачки з критикою і звинуваченнями в лицемірстві.

 


На цей раз Шепелєв не залишив злісні коментарі без уваги — у своїй авторській колонці для журналу Grazia телеведучий відповів на найбільш дошкульні зауваження у свою адресу, а також поділився враженням від інтерв’ю.

 


«Складно описати, що я відчував перед тим, як увійти в студію „Нехай говорять“. Зосередженість, розгубленість і дике хвилювання. Не таке, коли руки трясуться, а паралізує, коли не те що рухатися — говорити складно, і кожне слово дається насилу. З боку це і правда може здатися неприродним і дивним.

oxanazornyakova: Мерзенне видовище!!! Дивитися неприємно! Спектакль не вдався! Дмитро поганий актор! Таке враження склалося, що він намагався стримати посмішку і доводилося вичавлювати сльозу…

Я з усіх сил стримував сльози. Мені, як і раніше важко говорити про події. Але я не міг дозволити собі заплакати — на мій погляд, це було б слабкістю. Тому я намагався триматися.

kolyammba: так награно… а головне НЕ ЩИРО! За сценарієм…

Звичайно, я припускав, які питання мені будуть ставити. Ще б. Було б дивно припускати, коли ці питання не сходили зі сторінок та екранів протягом півтора років. Мені не довелося готуватися до них спеціально — відповіді жили в мені все це час. На щастя, настав момент,коли говорити стало можливим.

 


antonova_as: Не розумію, чому він сказав, що близькі жодного разу не виявили бажання побачиться з Платошей, хоча вони навіть в суд подали. І відео було, як він тікав з дитиною від дідуся…

Я підтверджую свої слова. Ні бабуся, ні дідусь не прагнуть зустрітися з онуком. Давайте начистоту: що по‑вашому означає „зустрітися“? Відвести дитину в садок, піти з ним на прогулянку, запросити в кіно — згодні? Умови, які висуває мені родина Жанни (а це саме умови, які розглядаються в судовому порядку, а не прохання) докорінно інші. Бабуся і дідусь вимагають, щоб мій син поїхав до них і жив там. Тільки там. Тільки з ними. Проводив з ними свій день народження. І — головне вимога — без батька. По‑моєму, це не бажання побачитися з онуком, а бажання забрати і відсторонити від батька хлопчика, який залишився без мами. Це неможливо».