Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе вперше прикрасили обкладинку глянцю

Валерій Меладзе і колишня солістка групи «ВІА Гра» Альбіна Джанабаєва більше не приховують свої стосунки. І все ж пара рідко з’являється в суспільстві, але нещодавно подружжя зробили виняток і відвідали церемонію вручення премії «Всі зірки» журналу OK! Після цього пара з’явилася на обкладинці видання.

 


На знімку подружжя виглядають щасливими і безтурботними, а Альбіна нарешті показала обручку.

Starface


Про роман з Альбіною Джанабаєвою Валерій Меладзе вперше розповів в 2013 році. Поки співак розлучився з дружиною Іриною, з якою прожив у шлюбі більше 20 років, у них з Джанабаєвою встиг вирости син Костянтин, якому зараз 11 років. А нещодавно у пари з’явився і друга дитина — син Лука.

Personastars


В одному з інтерв’ю розповіла Альбіна, що їх з Валерієм відносини складалися непросто. У співака була інша сім’я,і Джанабаєва не хотіла, щоб у цій ситуації комусь було боляче. Артистка вважає, що їм судилося пройти через усі випробування, щоб зрозуміти, як вони дорожать одне одним і всім, що у них є. За словами співачки, вона кілька разів намагалася піти від Меладзе і будувати своє життя без нього. Однак вони просто не змогли жити один без одного.