Яскраво та тепло: Ефектні рішення для зимового гардеробу

Як впровадити яскраві фарби в теплі і затишні образи? Зима — не найоптимістичніше час року, і навіть якщо ваш улюблений колір — чорний, іноді хочеться виділятися на тлі сірих холодних пейзажів… 5 простих способів додати кольору в твій зимовий гардероб перераховує стиліст і тренер за стилем Роман Мідний.

Є кілька простих перевірених способів додати кольору зимовим комплектам.

Кольорове хутро

Яскрава шуба — модний спосіб боротьби із зимовою нудьгою і зневірою. Хутро може бути як штучним, так і натуральним, як пухнастим, так і гладким. Все залежить від вашого смаку і переваг.

Більш демократичний варіант — об’ємний хутряний шарф або рукавички, які можна носити з пальто або парким. Якщо не наважуєшся носити строкаті моделі, зупинись на аксесуарах натуральних відтінків. Їм теж під силу зробити образ яскравіше і ефектніше.

Яскравий пуховик

У цьому сезоні «дутики» придбали особливий модний вагу, однак їх носили і будуть носити,незважаючи на тренди.

Добре скроєної куртки соковитого кольору досить, щоб «зробити» будь-який образ. Такі моделі ідеально виглядають з простими джинсами. Більш елегантні варіанти можна поєднувати з теплими брюками і спідницями.

Ефектний светр

Віддаєш перевагу більш стриману верхній одяг? Тоді зроби ставку на цікавий светр. Яскравий комір, який буде виднітися з-під самого строго пальто або класичної парки, теж додасть потрібний акцент.

Контрастні аксесуари

З роллю «яскравої плями» відмінно впораються і аксесуари: кольорова шапка, великий шарф,рукавиці або сумка. Вибирай те, що більше до душі.

Всі відтінки білого

Взимку особливо вражаюче виглядають білі тотал-луки. Спробуй поєднувати в образі різні відтінки зимового кольору — від молочного до білосніжного. Тут можна застосувати актуальну багатошаровість. Такі комплекти виглядають розкішно і яскраво, навіть без вкраплень іншого кольору!

Білі і пастельні комплекти — досить непрактична рішення,особливо якщо ти багато ходиш пішки і користуєшся громадським транспортом. Але враження, яке ти справиш,того коштує.