47-річна Кетрін Зета-Джонс похвалилася струнким тілом

Актриса Кетрін Зета-Джонс (47) і Майкл Дуглас (72) з сім’єю вирішили відпочити і вирушили вМексику. У середу актриса опублікувала кілька знімків в бікіні, які зробив її чоловік Майкл Дуглас. Під пікантними фото вона написала: « Мені набридли папараці, які фотографують мою попу, тому викладаю кадри моєї попи(п’ятої точки?), які зробив мій чоловік. Кращий варіант для перегляду»

 

Що і говорити, Кетрін знаходиться у відмінній формі, а Майкла Дугласа можна назвати справжнім щасливчиком! Очевидно, що в стосунках пари знову все гладко. За плечима у Майкла і Кетрін неймовірну кількість труднощів і випробувань. Разом вони пройшли через арешт старшого сина Майкла Кемерона Дугласа (37) за вживання наркотиків. Після пережитого, у Майкла виявили рак гортані, а Кетрін справлялася з депресивними розладами, і навіть проходила курс лікування. Кілька разів вони оголошували про розрив, але все ж, не змогли жити один без одного. На щастя, хвороба Майкла відступила, а Кетрін змогла перемогти свою недугу. І здається, зараз в житті однієї з найкрасивіших пар Голлівуду знову настала біла смуга.

AARP's 15th Annual Movies For Grownups Awards - Прибуття

Перед поїздкою в Мексику сім’я Дугласов каталися на лижах у Швейцарії, звідки вони публікували життєрадісні знімки. Крім того, тиждень тому Кетрін і Майкл відсвяткували 16-річчя своєї заручин на схилі Альп.

https://www.instagram.com/p/BLZNZpgAm_L/

https://www.instagram.com/p/BC8ExTSg6uD/