Селена Гомес розповіла, як бореться з наслідками хвороби

Селена Гомес не просто талановита співачка і актриса, але і, безумовно, приклад для наслідування! Здавалося б, неможливо любити її ще більше, як раптом вона вимовляє неймовірно зворушливий і надихаючий монолог на врученні премії American Music Awards.
Мова, в якій Селену емоційно розповідає про те, чому вона вирішила лягти до реабілітаційної клініки, отримала величезний резонанс серед шанувальників співачки. І ось, через кілька днів, вона дала своє перше пост-реабілітаційне інтерв’ю американському Elle. Співачка повідала читачам журналу про те, що вона робить для того, щоб відчувати себе добре, і відкрила один дуже дивний секрет підтримки організму в тонусі. «Мені страшенно складно дотримуватися дисципліну, коли мова заходить про тренуваннях, — зізнається Селену. – Вже рік я займаюся під керівництвом мого тренера Емі Рософф Девіс і зовсім не хочу це кидати. Я хочу бути здоровою, я хочу відчувати себе добре».
Особистий тренер супроводжувала Селену і в її недавнє турне. Мабуть, Гомес дійсно необхідний суворий нагляд. Які ж вправи лінується виконувати співачка поодинці?

«В основному ми займаємося пілатесом, — каже Селену. – Ще в мене є, так би мовити, «ліжко для потіння»: вона схожа на буріто, в яке я загортаюся, і там лежу і потію протягом 45 хвилин».

Пробач, Селену, але… ліжко для потіння?! Втім, для того, щоб залишатися здоровою, всі засоби хороші – звичайно, якщо вони дають позитивний результат.

Нагадаємо, що в 2013 році у Гомес діагностували вовчак, з-за якої дівчині довелося на час перервати кар’єру і пройти хіміотерапію. А в серпні цього року співачка вирішила лягти до реабілітаційної клініки: ускладнення після хвороби і сварка з колишнім хлопцем Джастіном Бібером привели дівчину до затяжної депресії. Що ж, залишається побажати Селені не здаватися і продовжувати надихати нас своєю стійкістю і безстрашністю.