Цей натуральний продукт допоможе зігнати жир із живота

Цей натуральний продукт допоможе зігнати жирок з живота

Як правило, ми не можемо втратити вагу в «заданих» ділянках тіла за допомогою однієї лише дієти. Але все ж від черевного жиру можна позбутися, вживаючи … мононенасичені жирні кислоти, які можна отримати з особливого масла.

Жир на животі — це не просто неестетичне явище. Вісцеральний жир підвищує ризик розвитку серцево-судинних патологій, а також пов’язаний з підвищеним ризиком розвитку ендокринних захворювань, таких як метаболічний синдром і діабет.Фахівці з Університету штату Пенсільванія знайшли спосіб усунути як жир, так і ці фактори ризику: вони з’ясували, що мононенасиченні жири в олії каноли здатні зменшити вісцеральний жир при простому додаванні в раціон.

Канола — генетично модифікований ріпак, з якого виготовляється рапсова олія з низьким вмістом ерукової кислоти, також називають олією каноли.Виявилося, що після одного місяця дієти, яка включала цю рапсову оілю, добровольці скинули 100 грамів вісцерального жиру, хоча при цьому не схудли в інших ділянках тіла.

Всі учасники мали ряд проблем зі здоров’ям — або абдомінальне ожиріння, або метаболічний синдром, або цукровий діабет 2 типу. Також у них відзначався високий артеріальний тиск, високий рівень цукру в крові, низький рівень ЛПВЩ ( «хорошого холестерину») і надлишок жиру навколо талії.

Автор роботи пропонує використовувати канолу при заправці салатів, у випічці або додаючи його до смузі.