Схудла Катерина Скулкіна перевтілилася в Ольгу Бузову

Спочатку учасниця гумористичного шоу Comedy Woman Катерина Скулкина вразила всіх різким схудненням, а тепер і новим іміджем — артистка стала попелястої блондинкою з короткою стрижкою.

«Оль, @buzova86 я тільки перефарбувалася в твій цвіт, а ти вже встигла змінитися», — звернулася Катерина до Ольги Бузової, яка нещодавно перефарбувалася в шатенку.

 


Очевидно, що Скулкина змінилася за допомогою перуки,однак не всі її прихильники відразу це зрозуміли. Втім,багато відзначили, що Катерина прекрасна в будь-якому образі. «Дуже йде!!! Хоча в будь-якому вигляді прекрасне», «Вилита Мерилін Монро!», «Класний образ!», «У будь-якому образі неповторна, найефектніша і талановита на ТНТ», «Ви в будь-якому кольорі прекрасні! Обожнюю вас, ви така весела», — засипали артистку компліментами.

 


Нагадаємо, що в минулому році Скулкина схудла на 20 кілограмів. За словами зірки, в новому тілі вона відчуває себе більш розкутою і впевненою в собі. Втім, зупинятися на досягнутому Катерина не збирається: артистка виснажує себе фізичними навантаженнями, щоб ще трохи схуднути.