Альона Водонаєва показала своє відверте фото, зроблене в 16 років

Альона Водонаєва часто публікує в Instagram відверті фотографії, однак 24 листопада колишньої учасниці «Дома-2» все ж вдалося здивувати передплатників: зірка показала їм пікантний знімок, зроблений у віці 16 років.

 


На фото юна Олена прикриває оголені груди руками. Уважні передплатники помітили, що вже тоді Водонаєва мала розкішними формами, тому питання про пластику відпав. Багато захоплювалися красою дівчини, але були й ті, кому знімок видався занадто відвертим: «чи Не занадто відверто для 16 років? Тим більше тоді…», «І навіщо 16 річної було таке портфоліо робити», «В 16 років фотографуватися в такому форматі… да уж… батьки звичайно вихованням зовсім не займалися» (Орфографія і пунктуація авторські. — Прим. ред.).

 


До речі, сама Олена не в захваті від свого видатного бюста. За словами Водонаєвої, велика груди завдає їй масу незручностей і вона вже давно мріє зробити її менше. Зірка пообіцяла,що виконає бажання до настання Нового року. Може таким ностальгічним фото Альона символічно прощається зі своїми формами?

 


Нещодавно телеведуча розповіла, що нарешті знайшла пластичного хірурга, якому вона довірить зменшення грудей.