Їсти треба менше! Блогери засміяли Мерайю Кері за невмілий фотошоп

Мерайя Кері знову в статусі завидної нареченої , а такому статусу , звичайно ж , треба відповідати. Судячи з усього , саме цим і керувалася співачка , коли опублікувала недавній знімок в Instagram.

У День Подяки Мерайя вирішила порадувати шанувальників новим знімком , на якому вона позує з апетитним пирогом. Але замість захоплення артистка викликала тільки образливі жарти блогерів!

На фото помітно , що Мерайя грунтовно поправила власні обсяги за допомогою фотошопу ,причому вельми невміло. Предмети , які стоять на рівні стегон і плечей зірки , отримали розпливчасті обриси , що наочно свідчить про попередню обробку фото.

Фоловери порадили співачці не захоплюватися святковими ласощами , а навпаки , їсти поменше , щоб потім не довелося звертатися за допомогою до фоторедакторів.

Нагадаємо , що недавно 48-річний австралійський мільярдер Джеймс Пакер розірвав відносини з Мерайєю Кері , але повів себе як справжній джентльмен і не став повертати обручку , на яку витратив $ 10 мільйонів. Співачка ж вважає , що екс-коханий зіпсував їй життя , і вимагає компенсації в розмірі 50 мільйонів доларів!