Названі продукти, які сповільнюють старіння організму

Продукти для довголіття, про які ви не знали.

Довголіття є гарячою темою зараз в світі здоров’я і суперпродукти для тривалості життя стають все більш і більш популярним серед людей різного віку.

Наша імунна система відповідає за підтримання здоров’я всього організму і допомагає уповільнити старіння.

Зміцнюючи імунну систему, ми можемо створити здоровий стан для всього нашого тіла, що збільшує можливість збільшення тривалості життя.

Багато з цих суперпродуктів не тільки збільшують тривалість життя, але також запобігають депресії і тревожному стану..

Кокосова олія
Кокосова олія сприяє кращому метаболізму, підвищенню функції щитовидної залози. Також воно запобігає депресії, збільшує енергію, поліпшує увагу, і є противірусним продуктом.
Кокосова олія запобігає грибковим інфекціям та інфекціям дріжджів, тому воно може позбавити від багатьох захворювань.

Також воно допомагає детоксикації і підтримує функцію печінки, яка є найбільш важливим органом для фільтрації шкідливих токсинів, хвороб і шкідливих жирів.

Консервовані овочі
Хоча такі продукти, як квашена капуста, і домашні соління не виглядають привабливо, вони мають багато переваг.
У більшості з нас пошкоджені бактеріальні рівні флори через токсини навколишнього середовища. Кисломолочні овочі є одним з найсмачніших, здорових ферментованих продуктів, які забезпечують вам масу корисних бактерій, відомих як:

Пробіотики
Пробіотики є критично важливими для оптимального фізичного і психічного здоров’я.
Кисломолочні продукти є потужним детоксикатом, який позбавляє від широкого спектра токсинів і важких металів, в тому числі деяких пестицидів.
Це призводить до більшої тривалості життя.

Ягоди годжі
Вони мають чудовий терпкий смак, і сповнені амінокислотами і вітаміном С. Ягоди годжі також мають волокна, антиоксиданти і є одним з найпопулярніших суперпродуктів на ринку.
Ці яскраво-червоні ягоди були пов’язані зі збільшенням тривалості життя. Вони є профілактичною їжею проти діабету, і було показано, що ягоди покращують здоров’я серця і артеріальний потік крові, і можуть поліпшити настрій і пам’ять.

Горіхи макадамія
Сирі горіхи макадамії є горіхом, що містить широкий спектр поживних речовин, в тому числі велика кількість вітаміну B1 , магній, марганець і цілющих мононенасичених жирів. Крім того, вони особливо багаті особливим типом насичених жирів, які покращують обмін речовин.
Це відмінне джерело живлення, і він може підвищити імунітет і тривалість життя в помірних кількостях.

Спіруліна
Спіруліна є локомотивом харчування і відмінно підходить для довголіття.
Спіруліна — це синьо-зелені водорості, які підтримують здоров’я мозку, психічні функції, ясність, здоров’я серця, рівень цукру в крові, травної системи, імунної системи, шкіри та вашої ваго. Це також найбагатше джерело білка, заліза і вітаміну В12.
Спіруліни потрібно тільки приблизно 1 чайну ложка на день, щоб отримати користь. Вона також збільшує вашу енергію, покращує настрій і допомагає зосередитися.

Куркума
Куркума була визнана, як краща пряність багатьма популярними лікарями і фахівцями охорони здоров’я.
Куркума має здатність запобігати раку, депресії, колітам, цукровому діабеті, серцево-судинним захворюванням, інфекціям, і вільним радикалам.