Як носити спортивні штани в місті, щоб виглядати стильно, а не смішно

Спортивні трикотажні штани вже перестали бути виключно одягом для тренувань. Сьогодні це – обов’язковий атрибут модного і стильного гардеробу.

Незважаючи на те що зовсім скоро зима і за вікном далеко не комфортна температура, взагалі-то не дуже теплі спортивні штани стають все більш актуальними. Українські модниці нарешті оцінили їх зручність, демократичність і оригінальність. Але! Щоб модний одяг виглядала на вас дійсно стильно, а не безглуздо, як на «дівчині з району», запам’ятайте кілька правил.

Перше – не намагайтеся повторити зоряні образи а-ля «треники + підбори». Щоб при настільки епатажному рішенні не виглядати клоунесою, потрібно дуже просто володіти бездоганним смаком. А ще краще – скористатися послугами професійного стиліста. Замість такого екстравагантного поєднання віддайте перевагу універсальним білим кросівок або грубих черевиків – це взуття буде безпрограшним варіантом. Підійдуть також короткі чоботи.

виглядати стильно, а не так, ніби ви йдете в спортзал. Класичним доповненням можуть бути: довге пряме пальто, довгий кардиган, блейзер в поєднанні з блузкою і т. д. Намагайтеся уникати одягу, яку ви зазвичай носите на тренування: футболок і майок. Або принаймні носіть їх у компанії з жакетами-жилетами-кардиганами.



Фото: pinterest.com