Модні спідниці 2017: 5 головних тенденцій (фото

Щоб у новому сезоні бути модною треба орієнтуватися в сучасних моделях жіночих спідниць, найактуальніші з яких пропонуються вашій увазі в нашому огляді. Серед них моделі спідниць для жінок будь-якої статури і їх фото, популярні види спідниць і фасони для струнких і повних жінок фото, опису типів спідниць, а також деякі раді з їх підбору.

Моделі спідниць кльош і пишні

Універсальність і комбинаторность — ось девізи сучасної моди. Саме універсальністю характеризуються моделі довгих модних спідниць. Цього сезону дизайнери віддають перевагу фасонам спідниць в підлогу, що розкльошують і пишних, які підходять жінкам з будь-якою фігурою. Вони допоможуть приховати від цікавих поглядів деякі недоліки, які не повинні бачити інші, наприклад не ідеальні ноги або занадто пишні стегна. Правильно підібравши до них взуття залежно від зростання, а також блузу або топ, залежно від сезону можна виглядати приголомшливо стильно.

Плісе, гофре, спідниця сонце і інші моделі спідниць

Варіантом довгої спідниці залишається спідниця — плісе або гофре, хоча її актуальність передбачає і довжину до середини коліна або трохи нижче. Той же варіант довжини передбачає і вибір всіляких моделей спідниць із запахом. Надіваючи таку спідницю, пам’ятайте, що акцент в образі вже зроблений, і, тому верх має бути стриманим, щоб не виглядати вульгарно. Це відноситься і до вибору довжини, якщо ми говоримо про міні — спідницях.
Сексуальність можна підкреслити іншим способом, наприклад, надівши спідницю — дзвін, спідницю — сонце або коротку спідницю, що розкльошує донизу. Стильне взуття на каблуці і модна біжутерія підкреслить вашу жіночність, а природна жіночність сама по собі завжди сексуальна.

Спідниці в клітину

До речі, для цих моделей спідниць, можна з успіхом використати тканину з картатим візерунком. Такі спідниці в клітину нагадують про моду 60-х — 70-х років минулого століття, але, як відомо, «усе нове це добре забуте старе», тому, доповнені і модернізовані дизайнерами, спідниці в клітину знову мають бути присутніми в гардеробі модниць. Цього сезону спідниці в клітину з’явилися і в моделях для повних жінок, про що мова піде нижче.

Моделі прямих спідниць

Що стосується моделей прямих спідниць, то природно не втрачає популярності пряма спідниця — олівець завдовжки до коліна або трохи нижче. Вона може бути виконана як спідниця із завищеною талією, що дозволяє зробити образ ще цікавіше. Іноді верхня частина такої спідниці виконана у вигляді корсета або прикрашена додатковими деталями.

Модель спідниці трапеція

Ще одна модель спідниці, популярність, що повернула собі, — спідниця — трапеція, яка може бути будь-якої довжини. Сьогоднішні бізнес — вумен віддають перевагу миди, завдовжки трохи нижче коліна. Крій спідниці не припускає наявності додаткових деталей і це не порушує ділового стилю. В якості прикраси можуть використовуватися тільки пояси або декоративні гудзики, дещо розбавляючи офісний стиль.