Модні стрижки 2017: 6 яскравих трендів (фото)

Прихильниці коротких стрижок, модних в сезоні 2017, можуть зітхнути вільно, адже майбутній сезон буквально пістрявить величезною кількістю різних варіантів на будь-який смак. Тепер можна без проблем вибрати саме той образ, який краще всього поєднується з конкретним стилем, і бути на піку моди. Стрижка волосся в сезоні 2017 включає як класичні, так і ультрамодні варіанти, вдало підібраний образ здатний повністю компенсувати незначні недоліки зовнішності і зробити свою власницю стильною і упевненою в собі модницею.
Ми зібрали для Вас самі трендовые стрижки 2017 року.

Наймодніша стрижка 2017: каре

Класичне каре навряд чи коли-небудь вийде з моди, але воно особливе актуально в майбутньому сезоні і упевнено увійшло до списку стильних стрижок 2017 року. Воно добре виглядає на волоссі різної довжини, здатне надавати образу більше елегантності або грайливості залежно від вибраного образу. Можна укладати волосся хвилями або надавати їм злегка недбалому вигляду, також варто звернути увагу і на варіант каре з чубком, який можна укладати на бік, якщо йдеться про вечірнє укладання.

Ультракороткі стрижки 2017

Модні стрижки сезону 2017, представлені на фото, включають і варіанти для найсміливіших модниць, адже йдеться про ультракоротку довжину волосся. Такий варіант можна вибирати тим, хто може похвалитися ідеальною формою голови і гармонійними пропорціями особи, саме такі дівчата виглядатимуть особливо стильно в подібному образі. Стрижки волосся сезону 2017, представлені на фото, демонструють величезну кількість подібних образів і відповідних варіантів.

І, звичайно, потрібно відмітити, що на такі короткі стрижки здатні тільки дуже сміливі пані з багатим внутрішнім світом, дивовижним поглядом на світ. Или для тих, хто такими хоче здаватися.

Ассиметричные стрижки 2017

Ще одним актуальним трендом модних стрижок сезону 2017 стала асиметрія. Це зустрічається у багатьох типах дуже популярних образів, включаючи каре, біб або пикси. Така стрижка дозволяє створити дуже актуальний і стильний образ, завдяки якому його власниця буде завжди в тренді. Ассиметричная стрижа дозволяє візуально усунути деякі недоліки зовнішності, а також додати будь-якому образу порцію загадковості і сексуальності.

Об’ємні короткі стрижки 2017

Об’ємні стрижки невеликої довжини також стали дуже популярними в майбутньому сезоні. Віддавати перевагу слід плавним і округлим лініям, які допомагають зробити риси обличчя м’якшими і жіночними. Модні стрижки сезону 2017, представлені на фото, також включають і цей популярний варіант. Краще всього вибирати градуйовані стрижки з плавним переходом по довжині, головною ознакою яких є злегка округлі краї волосся.

Боб середньої довжини — модна стрижка 2017

Стильний боб як і раніше не виходить з моди і зараховується багатьма до розряду стандартних класичних стрижок, які навряд чи коли-небудь втратять актуальність. У новому сезоні в перелік жіночих стрижок 2017 увійшов подовжений варіант боба, для якого характерні кінчики різної довжини і невеликий об’єм, за допомогою якого можна зробити образ м’якшим і жіночним. Це відмінний варіант для прихильниць стрижок такого плану, які можуть сміливо вибирати його для майбутнього сезону.

Стрижки з чубком — тренди 2017

У список трендів майбутнього сезону повертаються і стильні стрижки з різноманітними чубками. Модниці можуть вибирати практично будь-який варіант, у тому числі експериментувати з формами, об’ємом і завдовжки. Особливе місце в переліку трендовых чубків 2017 року займає пряма і чубок, що трохи відріс, а також голлівудський, з нерівномірно укладеними пасмами. Вид чубка слід вибирати, керуючись типом свого волосся і радитися із стилістом.