Тестостерон Енантат — помічник на тренуванні

В останні роки багато сучасних людей стали сильно перейматись своїм зовнішнім виглядом. Причому це зовсім не залежить від статі, і жінки і чоловіки в однаковому співвідношенні хочуть завжди добре виглядати. Згідно сучасних стандартів, щоб мати гарний вигляд, в першу чергу потрібно щоб фігура була в ідеальному стані, тобто без видимих жирових відкладень, а головне це бути підтягнутими. Для того, щоб втілити цю свою мрію необхідно дотримуватись правил правильного харчування і головне це регулярно займатись спортом. Нажаль, не всі мають можливість вести такий активний спосіб життя, і саме тому, все більше людей починають приймати стероїдні препарати.

Стероїд Тестостерон Енантат — це один з найвідоміших препаратів спортивної фармакології. За допомогою цього стероїду можна за короткий строк, набрати значну кількість кілограмів. Частіше за все це відбувається за рахунок затримки рідини в організмі, але такий ефект — це цілком нормальна дія будь-якого з видів тестостерону. Завдяки цьому спортсмен має можливість тренуватись в повну силу не боячись отримати серйозну травму, чи просто сильно перетренуватись, і потім довгий час взагалі не відвідувати спортзалу. А приймаючи Тестостерон Енантат спортсмен швидко відновлюється після тренувань не відчуваючи втоми, а навпаки під час курсу з’являється прилив енергії.

Тестостерон Енантат — це стероїдний препарат, який рекомендують приймати дорослим чоловікам. Цей стероїд сильної дії, тому його необхідно приймати не частіше ніж два рази на тиждень від 250 до 500 мг. Краще за все починати прийом Тестостерон Енантату необхідно з невеликих доз, потім, як тільки об’єми почнуть збільшуватися дозу можна збільшувати поступово. Жінкам Тестостерон Енантат приймати небажано, через підвищення тестостерону і в зв’язку з цим появі чоловічих ознак, таких як низький голос, підвищення росту волосся по чоловічому типу.

Після курсу препарату Тестостерон Енантат відбувається період ароматизації, під час якого втрачається велика кількість набраних за курс кілограмів. Щоб запобігти цьому, прийом Тестостерон Енантата можна комбінувати з іншими стероїдами, таким як Тренболон, Нандролон, Анаполон. Крім цього така комбінація зробить ці препарати більш ефективними.

Приймаючи Тестостерон Енантат спортсмен, якщо не дотримується рекомендацій може відчути неприємні ефекти, які бувають через підвищення рівня естрогенів. Це в першу чергу гінекомастія, та набряки. Також під час курсу Тестостерон Енантата може підвищитись тиск, початись випадіння волосся, акне, і підвищитись агресія. Тому необхідно дотримуватись рекомендованих доз, і всіх інших правил прийому цього стероїду.