Модні сукні весни 2017: 6 трендів сезону (фото)

Щодня ми носимо різний одяг. Хтось наслідує останні тренди моди, для когось досить того, щоб було зручне і комфортне. А що коли поєднати і те і інше? Вийде і модно і зручно. У наступноі весни 2017 року дизайнери нас порадують саме такими повсякденними моделями.

Що ж в них такого незвичайного чекаємо нас в сезоні весна 2017?

Пряма сукня-мішок

Основний тренд весни — вільні фасони, які легко можуть приховати недоліки фігур. Так, перше місце в колекціях майбутнього року займає сукню-мішок. Так, саме воно є лідером серед усіх інших моделей. За що так люблять цю модель? Увесь секрет в тому, що він підходить усім представницям прекрасної статі. Різні моделі, дозволяють блищати мініатюрним і високим дівчатам, а також пишним пані. Основний акцент зроблений на блискавку і модель із запахом.

Білизняний стиль

Друге місце віддане піжамному стилю. Отака сукня — ночнушка або сукня-халат. У більшості своїй вони виконані з легенів і повітряних тканин, що є відмінним рішенням для жаркого літа. І третє місце залишила за собою сукня, виконана з прозорого матеріалу з мереживом. Ця модель є дуже популярною серед зірок кіно.

Сукня-сорочка

Деякі чоловіки вважають, що в недалекому майбутньому не буде ділення на чоловічий і жіночий одяг, оскільки вона уся буде жіночою. Доля правди в цих словах, поза сумнівом, є. Багато чоловічих моделей сьогодні із задоволення носять жінки. До речі це також відбилося і в створенні суконь. Як саме? Такі відомі бренди як Derek Lem, Versace, Boss, у своїх весняно-літніх колекціях представили сукні-сорочки. І якщо деякі модельєри по максимуму адаптували його під фасон сукні, то інші навпаки зробили ставку на оригінальність і зберегли сорочку в її первозданному виді, практично нічого не міняючи. Тут Вам і гудзики, манжети, комірець і навіть якщо захочете запонки. Якщо у Вашому гардеробі ще немає такої сукні, пора збиратися на шопінг.

Денім

Одним з лідерів серед матеріалів є джинс. В різний час джинсові сукні то були на піку популярності, то відсовувалися до кращого часу. Кращий час прийшов в 2017 році. Цікавими моделями може похвалитися модний будинок Chanel, який зробив ставку на сучасність і стильность. Інші вирішили поекспериментувати з кольорами. Наприклад, в деяких колекціях можна побачити джинсову сукню рожевого кольору.

Асиметрі

 Любителі асиметрії теж можуть радіти. Нові моделі вражають своїм авангардом і нестандартним виконанням. Дизайнери упевнені, що вечірній, коктейльний і навіть повсякденний образ має бути незабутнім, тому асиметрія деталей допоможе залишитися незабутньою.

Модні принти

Залишитися незабутньою також допоможе яскравий і незвичайний принт. Звичайно, ефектніше усього принти виглядають на довгій сукні в підлогу, але не варто списувати з рахунків короткі сукні. Дрібний і яскравий візерунок допоможе виглядати свіжо і почеркнет природну красу. А приталена сукня, що розширює до низу акцентує увагу на жіночності і елегантності .