Стрижки з гривкою: 5 модних варіацій весни 2017 (фото)

У 2017 році вивірені до міліметра короткі стрижки повинні підкреслюватися несиметричними, недбало укладеними чубками. Також вітаються колірні акценти у вигляді яскравого колорирования декількох пасмочок на прилицевых локонах, легеня мелирование, що створює ефект вибілених сонцем локонів, недбалі укладання і загальне розслаблення образу. Давайте розглянемо самі знакові тренди 2017 року трохи детальніше!

Тренд №1: Косий чубок

Провідні стилісти зійшлися в думці, що найактуальнішим варіантом в 2017 році буде недбалий профільований косий чубок. Що ж, це відмінна новина, адже коса челочка завжди виглядає молодіжний і навіть трохи хуліганський, надаючи образу оригінальності. Більше того, саме коса лінія чубка є самою універсальною з усіх відомих варіантів.

Вона підходить під будь-який тип зовнішності і здатна замаскувати недоліки в рисах обличчя. Варіанти довжини і кут стрижки можна підбирати з урахуванням ваших особистих переваг і особливостей зовнішності. Так, якщо ви — власниця довгого волосся, то можете зупинитися на варіанті подовженого чубка, що починається від лінії очей і до підборіддя.

Тренд №2: Варіації прямого чубка

Варіацією тренду на косі чубки можна рахувати моду на рівні челочки, які недбало зачісуються на одну сторону. У 2017 році рівні проділи більше не в моді, так що і прилицевые пасма треба укласти згідно з останніми стильними рішеннями.

Варіанти довжини залишаються на розсуд модниці, проте в ідеалі зачесаний чубок повинен трохи відкривати брови або пустотливо спадати на очі. Стилісти не заохочують рівно обрізані краї, так що попросите у майстра, щоб челочка була рваною. Цей прийом зробить волосся візуально густіше і надасть їм об’єму. А ось від проріджених чубків варто відмовитися.

Тренд №3: Нестандартна лінія чубка

Тренд на химерність коротких стрижок привів до того, що з’явилася мода на незвичайні челочки. Передні пасма можуть приймати форми трикутника або арки, бути вигнутими або ледве помітно скошеними на одну сторону. У тренді ультракороткі варіанти у поєднанні з укороченими стрижками геометричних форм. В цьому випадку укладання має бути максимально гладким, а лінія зрізу зачіски — рівної, як під лінієчку. Загальна суворість образу тільки підкреслюється хуліганською недбалістю чубка.

Тренд №4: Різке градуювання

Каскадні чубки, які допомагають візуально надати волоссю густину і пишноту, все ще на піку популярності, проте стилісти вважають, що градуювання має бути досить різким. Плавні переходи від чубка до основної довжини варто залишити в 2016 році. Новий рік вимагає нестандартних підходів і рішень, так що якщо у вас довге волосся, чубок має бути досить коротким. Для власниць коротких стрижок підхід абсолютно протилежний — лінія чубка повинна характеризуватися різким подовженням.

Тренд №5: Фарбування чубка

Вітаються і усілякі креативні рішення з фарбуванням волосся — чубок може відрізнятися на півтону або навіть цілий тон від основного кольору або бути пофарбованою в абсолютно контрастний і яскравий відтінок. Особливою популярністю користується поєднання шоколадного кольору волосся і чубка у відтінках сливового, а також об’єднання пшеничних пасм з максимально світлою перламутровою челочкой.