Дочка Євгена Кошового вирішила стати артисткою

Шоу «Голос. Діти »2016 кілька тижнів тому покинула донька зірки« Кварталу 95 »Євгена Кошового. Варвара разом з Євою Аш і Талі Купер виконала пісню «Маленька дівчинка», привівши в захват журі, проте далі пройшла учасниця з Тель-Авіва, передає Joinfo.ua.

Зоряний батько в інтерв’ю Каті Осадчій розповів, що його дочка після вильоту з шоу ще більше загорілася мрією стати артисткою.

Варя і раніше брала участь в різних проектах, наприклад, «Розсміши коміка», а також в «Вечірньому кварталі». Євген Кошовий не протестує проти прагнення дочки, проте стійко стоїть на тому, що використовувати свої зв’язки в шоубізі не буде.

Артист зізнався, що він навіть не підозрював, що його дочка зібралася йти на «Розсміши коміка», про що власне свідчив його вираз обличчя. Як стало відомо журналісту ДжоІнфо Ганні Аш, перед тим, як відправити доньку на проект «Голос.Діти », зірка КВН попередив дочку, що це важко.

Саме тому Варя цілими днями просиджувала на репетиціях: «Вона розуміла, що це важко. Але якщо у людини є до цього завзяття, то чому б і ні, чому б не спробувати », — розповів комік.

Євген Кошовий також пояснив, чому не хоче, щоб його дочка користувалася його зв’язками і пробивалася в шоубіз завдяки йому: «Я не хочу, щоб вона відчувала себе «мажором», знаєте, у якого є зоряний батько, який всюди проштовхує. Я хочу, щоб вона відчула це сама ».

Наступний випуск шоу «Голос. Діти »повинен бути дуже насиченим. Судячи з тизер, опублікованому на офіційному каналі проекту в YouTube, буде багато сліз, а Тіна Кароль зовсім опуститься перед учасницею на коліна.