Шарліз Терон схудла майже на 15 кг за місяць!

Шарліз Терон (41) готова на все заради кіно.  Їй вже доводилося жертвувати своєю красою заради зйомок у фільмі « Монстр ». Тоді вона набрала 13 кілограмів. І не даремно! Терон отримала «Оскар» в номінації «Краща актриса».

 

На цей раз, щоб зіграти багатодітну матір в комедії «Таллі», Шарліз Терон за пару місяців довелося поправитися на 16 кг! Під час роботи над фільмом багато просто не впізнавали в розповнілу жінку одну з найсексуальніших актрис Голлівуду. На публічних заходах Шарліз з’являлася в просторих балохонах. Деякі колеги навіть жартували над нею з приводу ваги. «Так, я зараз товста», — прямо відповідала актриса.

 

Зйомки фільму завершилися буквально місяць назад, а Шарліз вже наполегливо трудиться в тренажерному залі. Зірку підловили, коли вона виходила із покупками з магазину. Судячи з усього, Шарліз майже вдалося повернутися до своєї звичайної ваги.

 

Чи винагородяться зусилля зірки на цей раз, покаже час. Прем’єра фільму «Таллі» відбудеться вже в наступному році. Це фільм про Марло, яку зіграла Шарліз. Після появи на світ четвертої дитини вона наймає няню Таллі. Про відносини в родині і розповість нова комедія.