Мерайя Кері перестала приховувати свого коханця

Після розірвання заручин з австралійським мільярдером Джеймсом Пэкером співачка Мерайя Кері навіть не думає падати духом! Адже куди простіше пережити розрив в обіймах нового чоловіка… Чутки про роман Кері і танцюриста з її команди Брайана Танака ходили давно, не стихая навіть у період підготовки до весілля співачки з Пакером. І все не просто так! Минулого тижня в рамках гастрольного туру Мерайя зі своєю командою влаштувала шоу в місті Гонолупу на Гаваях. Тут-то і зловили співачку та її танцюриста в інтимній обстановці! Мерайю і Брайана бачили разом на пляжі біля готелю Мауї Гранд Уейл.

 

За словами очевидців, вони вели себе, як закохані: довго гуляли, трималися за руки, багато сміялися і фліртували. «Коли вони плавали в океані, Брайан піднімав її на руки й цілував», — повідомив інсайдер виданню The Mirror.

 

Що ж, подивимося, що буде далі!

Нагадаємо, співачка Мерайя Кері і австралійський мільярдер Джеймс Пакер почали зустрічатися в 2015-му році і збиралися одружитися в січні 2016-го року. Але місяць тому після заяви Пакера про те, що він «не потягне» Мерайю, розірвали заручини. У відповідь покинута наречена Кері має намір відсудити у колишнього нареченого 50 мільйонів доларів за «моральну шкоду».