Ніщо не допоможе: 10 причин, по яких ти завжди будеш виглядати «тіткою»

Ти відновляєш гардероб кожен сезон, вивчаєш статті про моду в глянцевих журналах і стильні образи зірок, але чомусь із дзеркала на тебе дивиться не модниця, а «тітка».

Ми знаємо 10 причин, по яких ти завжди будеш виглядати саме так — терміново усунути їх!

Ти боїшся експериментувати зі стилем

Колись (років так 18) ти вирішила, що тобі йде класичний стиль в найгіршому його розумінні (білий верх + низ чорний) або «нейтральні» трикотажні сукні-мішки, і з тих пір твої образи не змінювалися від слова «зовсім»? Вітаємо, ти перетворилася в «тітку»! Постійно ходити в одному і тому ж — це ознака не стилю, а його відсутності.

Спробуй внести хоча б трохи різноманітності в свої«луки»: нудні безформні чорні штани заміни на брюки-сигарети, а приталену блузку «головбуха» — на білу сорочку в чоловічому стилі.

Ти віриш в модні міфи

В одному образі не можна поєднувати більше трьох кольорів, взуття необхідно підбирати під сумку, після 30 років не варто носити джинси і так далі, і тому подібне… Невже ти досі віриш у ці модні міфи? Жоден з них не є правдою і не працює, тому — дорогу експериментів!

Ти не вмієш носити аксесуари

Зазвичай тут дві причини для модного провалу: ти або побоюєшся переборщити і просто не носиш аксесуари в принципі, або, навпаки, одягаєш «все краще відразу», з-за чого кожен твій образ виглядає як «веселий карнавал».

Найкраще знайти ту «золоту середину», велика Коко Шанель не дарма радила перед виходом з дому зняти той аксесуар, який ти одягла останнім. Шовкової хустки на шиї, незвичайних сережок або браслета буде цілком достатньо для casual-аутфита.

Ти носиш безформний одяг

Ні, ми зовсім не про модні оверсайз-речі, ми про моторошнуватих мішкуватих сукнях,«бабусиних» спідницях і — найстрашніше — «кофтах». Останніми можна охрестити що завгодно, нагадує застиранный мішок з-під картоплі, який носять і в бенкет, і в світ,комбінуючи то з джинсами зі стразами, то з фатиновой спідницею, а то і з брюками в офісному стилі.

Ти не вмієш правильно підбирати взуття

У твоїй шафі досі мешкають моделі, які виглядають так, немов їх купили років 10 тому? Це провал! Забудь про взуття з носами, настільки гострими, що вони загинаються вгору,туфлях-«копытцах» і абсолютно безглуздому правилі «завжди на підборах».

Поекспериментуй з взуттям в чоловічому стилі (вона підходить як до жіночним нарядами, так і до ділових образів), грубуватими чобітьми-чопперами, надзвичайно модними ботфортами і іншими моделями, які виглядають сучасно і актуально.

Ти носиш «неправильні» колготки

Блискучі колготки тілесного кольору, перетворюють твої ноги в намасленные сосиски; божевільні ажурні моделі, які не поєднуються взагалі ні з чим, і, звичайно ж, колготки,імітують панчохи з підв’язками — ми говоримо їм тверде «ні» і настійно радимо тобі приєднатися до цього модного «бойкоту»!

Ти не приділяєш уваги зачісці…

Яким би стильним і актуальним не був твій образ, сальні волосся, зібрані в рідкий хвіст, або розпатлане «вороняче гніздо» здатні безжально «вбити» його. І в цьому випадку ні аксесуари,ні «правильне» взуття вже не врятують тебе від оглушливого модного провалу.

… або робиш моторошний начісування, намертво залитий лаком

Втім, і зворотна ситуація (начіс, залитий лаком, або «привіт з 90-х» у вигляді «залаченных куделек») анітрохи не краще.

Сьогодні в тренді мінімалізм і природність, тому відмовся від зачісок а-ля «волосок до волоска» або складних стрижок, які виглядають несучасно, на користь дійсно актуальних варіантів.

Ти носиш занадто багато золота

Ти не визнаєш біжутерію («вона годиться лише для школярок») і срібло («виглядає бідно і несерйозно») і гордо носиш лише золото? Особливо кільця? І неодмінно на кожному пальці? Х’юстон, у нас проблема! (с)

У тебе немає базового гардероба

Базові речі — основа основ, і завдяки їм можна легко створити абсолютно будь-який образ в будь-якому стилі. А ось різношерстий божевільний набір з леопардових суконь «в облипку», джинсів з сердечком із стразів і сумнівних блуз в стилі «корпоратив в офісі» не лише постійно буде створювати проблему «нічого надіти», але і неминуче перетворить тебе в «жінку невизначеного віку».