Іван Дорн розповів, навіщо відростив бороду

Іван Дорн знову вийшов з тіні, щоб дати концерт 8 грудня в Крокус Сіті Холі. Тільки от дуже змінився: поправився і відростив бороду (та ще й домалював собі рослинність погустіше).
І шанувальники такій зміні іміджу артиста не зраділи.

https://www.instagram.com/p/BNTrDhIArAL/

 

«Дідусь Мороз», «Санта-Клаус», «Снігова людина», «Як з лісу вибіг», – так коментують передплатники фотографії в Instagram Івана.

https://www.instagram.com/p/BM3tv6PDQC5/

 

У такому вигляді Дорн вже встиг прийти на кілька заходів, а також виступити в ефірі програми«Вечірній Ургант». В одному з інтерв’ю музикант сказав, що відрощування бороди мотивує його працювати.

https://www.instagram.com/p/BL8Ky2mDlvl/

 

«Мені, наприклад, потрібно час «подкиснуть». Це все не терпить якоїсь конкретики, не сумісно з плануванням, з якимось графіком… Але з іншого боку, якщо не ставити строки, все може сильно затягнутися. В даному випадку мій дедлайн – це моя борода. Вона мотивує мене дописати альбом швидше, бо я відрощую її до тих пір, поки ми не закінчимо англомовну платівку – після цього я її тут же сбриваю. А так мучуся, ходжу з нею, чешусь. Борода – це показник того часу, який йде на роботу над альбомами», – вважає Дорн.

https://www.instagram.com/p/BMgNXQJDdjW/

 

Так що на бурхливі обговорення свого образу він реагує спокійно, та й увагу Івану тільки лестить, а не дратує.

Зараз Дорн записує новий студійний альбом, який стане третім за рахунком в його кар’єрі.