Володимир Пресняков та Наталія Подольська вперше показали обличчя сина

Півтора роки тому Наталія Подольська народила Володимиру Преснякову першої спільної дитини — сина Артемія. Пара зізналася, що малюк був довгоочікуваним, так як довгий час вони мріяли про спадкоємця, але Наталі не вдавалося завагітніти.

 


Після народження сина подружжя старанно оберігали його від громадськості. Ще під час вагітності Подільська говорила, що боїться пристріту, тому не буде виставляти сина напоказ. Поступово співачка почала публікувати в Instagram фотографії Артемія, але на них обличчя хлопчика завжди було приховано.

 


Тільки нещодавно пара вирішила показати сина всій країні. Володимир і Наталія разом із спадкоємцем прикрасили обкладинку журналу «7 днів».

 


Шанувальники артистів прийшли в захват від першого офіційного знімка Теми: «Ой, якого милаху ховали», «На папу і на бабусю схожий маленький кульбаба!», «Нарешті побачили малюка! Красень!», «Ой боже, який малюк», «Татова порода, хороший малюк. Щастя вам», «Гарненький, не можу!!! Круті ви, Преснякови! Це таке щастя!!! Бережіть один одного!» (Орфографія і пунктуація авторські. — Прим. ред.).