У Лєри Кудрявцевої відмовляє нога — телеведучу чекає операція в Німеччині

Нещодавно чоловік Лєри Кудрявцевої , хокеїст Ігор Макаров отримав серйозну травму , а тепер зовсім скоро і сама телеведуча виявиться на лікарняному ліжку. Блондинка розповіла ,що вже вісім років її турбує грижа в хребті , через яку носити підбори стало мукою.

instagram.com/leratv

Лера витратила багато грошей на лікування , але нічого не допомогло. «Пару раз після тривалих концертів в інших містах в літак вносили її під руки. Коротше , давня історія. Голки ,банки , масажі , остеопатія , мануальщики тисяч сто і все ні про що », — поділилася зірка (Орфографія і пунктуація тут і далі авторські. —  Прим. Ред .).

instagram.com/leratv

В результаті у Кудрявцевої почала відніматися нога. «Якби не травма у чоловіка і не терміновий від’їзд його до Німеччини , напевно , так би і ходила до пори до часу … У січні приїжджаю на прийом до цього доктора на 2 тижні , робота марудна і довга. Цей лікар Олімпійської збірної Німеччини Хайнц Харцман на ноги ставив багатьох спортсменів », — розповіла Кудрявцева і опублікувала фото з доктором.

instagram.com/leratv

У січні Леру чекає операція , яка допоможе їй ходити , забувши про біль. За новорічні канікули телеведуча планує відновитися , а потім вже з новими силами знову приступити до роботи.