Модний колір волосся 2017: 5 головних відтінків сезону (фото)

Модні відтінки волосся 2017 року роблять колір обличчя яскравішим і підкреслюють відтінок очей. Ще ефектніше у поєднанні з відповідною стрижкою і укладанням. У новому сезоні колір волосся 2017 може бути різним. Безглуздо було б сліпе наслідувати модні тенденції. Якщо наймодніший колір волос рожевий, наприклад? Пофарбуєтеся? Навряд чи. І правильно зробите. Які б модні кольори волосся не були цього сезону, треба підбирати його з «холодним розрахунком».

Відтінок пісочного блонда

У новому сезоні блондинки можуть вибирати свій колір з повного спектру насичених теплих і сонячних відтінків, серед яких безперечно лідирує пісочний. Колір волосся з характерним сяйвом. Цей модний колір волосся сезону 2017 допомагає повністю усунути жовтизну, властиву більшості відтінків блонда, і практично назавжди позбавитися від цього неприємного супутника блондинок.

Платиновий відтінок

Ще один трендовый відтінок волосся 2017 року є холодною платиною. Колір підійде блондинкам, що бажають поміняти образ на щось нове, але при цьому дотримуватися палітри найактуальніших кольорів. Платина може наближатися до сірішого або синюватого відтінку залежно від вибраного кольору. Платиновий колір волосся найбільше підійде модницям, чиїм натуральним кольором є холодний блонд. Цей колір волосся сезону 2017, представлений на фото, завжди виглядає незвично і ефектно.

Cріблястий блонд

Ще одним актуальним варіантом став блонд, що відливає сріблом. У новому сезоні є присутньою мода на сивину і сріблясті переливання у волоссі, яке виглядає оригінально і незвично. Такий відтінок заслужено увійшов до переліку фото модних кольорів волосся сезону 2017. Дозвольте собі експериментувати з кольором волосся. Природна сивина також дуже актуальна, тому не варто її зафарбовувати, адже вона цілком може стати стильною деталлю образу.

Яскраво-рудий відтінок волосся

Рудий колір волосся завжди знаходиться в тренді. Новий сезон явно не став виключенням, адже в 2017 році в моді справжній яскраво-сонячний рудий, який може бути натуральним або штучним. Краще всього вибирати відтінки, наближені до природних кольорів або підкреслювати власний колір, якщо він є рудим. Варто звернути увагу і на сучасну техніку мелирования або іншого типу фарбування, які допоможуть створити ідеальні сонячні відблиски.

Насичений вишневий колір волосся

Одним з найбільш яскравих відтінків майбутнього сезону заслужено став вишневий колір, наближений до ягідного або винного глибокого відтінку. Модний вишневий колір волосся 2017 може бути теплим або холодним залежно від кольору шкіри і інших особливостей цветотипа. Стильний колір волос, представлений на фото для сезону 2017, гарантує своїм хазяйкам бути в центрі уваги.