25 трендових светрів зими 2017 (фото)

Кофта — повсякденний предмет одягу неодмінно є присутнім в гардеробі кожної модниці, найчастіше в кількості не менше 10 варіантів на всі випадки життя. Варто заздалегідь дізнатися про нові тренди в сезоні зима 2017 кофт для створення декількох індивідуальних і стильних образів.

Трендовые кофти зимового сезону 2017 можуть бути абсолютно різними по стилю, матеріалу і аксесуарам, дизайнери пропонують безліч цікавих і нетривіальних рішень, вам залишається лише вибирати.

Стиль 70-х років, кофти розміру оверсайз, багатошаровість і асиметрія

Яскраві соковиті кольори, ретро-воротнички і інші деталі модних кофт сезону зима 2017 нагадують про нестаріючу класику 70-х, яка досі не втратила минулу актуальність. Об’ємні безрозмірні кофти, в яких так затишно ходити холодної осені і зими, також знаходяться на піку моди, що не може не радувати. Досвідчені модниці можуть комбінувати декілька кофт з різної тканини, створюючи стильний багатошаровий силует.

Кофти стилю мілітарі, а також двохфактурні моделі

Невід’ємною частиною стилю 70-х являється бахрома, яка в новому сезоні зима 2017 прикрашатиме стильні теплі кофти, вона може бути розташована по краю уздовж подолу, на плечах, манжетах або рукавах. Крім того, дизайнери пропонують безліч варіантів кофт зима 2017 забарвлення камуфляжу в стилі мілітарі, принт яких може помітно відрізнятися від стандартної темно-зеленої гамми. Стильні кофти, розділені на дві частини кольором або матеріалом, також знаходяться на піку моди і підходять практично до будь-якого наряду.

Вільний стиль а-ля гарсон, незвичайні візерунки і принти, велика кількість аплікацій

Повсякденні і улюблені усіма вільні кофти зима 2017 в стилі а-ля гарсон, також надзвичайно популярні, особливо серед юних модниць. Список модних в сезоні зима 2017 кофт абсолютно не міг обійтися без моделей з цікавими абстрактними або блискучими орнаментами і принтами, в моді східна і скандинавська тематики, витіюваті візерунки на трикотажних кофтах і геометричні принты. Незвичайні і стильні аплікації також напевно припадуть до смаку багатьом, адже дизайнери нового сезону пропонують велику кількість варіантів, відповідних абсолютно для кожного.

Незвичайні плечі, класичний V- образний виріз і затишні «розтягнуті» кофти

Модні в зимовому сезоні 2017 кофт можуть відрізнятися нестандартним оформленням зони плечей, це можуть бути прорізи, вставки інших матеріалів, а також повністю відкриті плечі, що дозволяє виглядати досить спокусливо навіть в холодні сезони. Традиційний виріз у формі букви V також на піку моди, особливо у поєднанні з рукавами завдовжки в три чверті. Взимку і осінню також можна дозволити собі трохи розслабитися і надіти розтягнуту або об’ємнішу кофту, яка ідеально підійде до стилю casual.

Опуклий орнамент, пензлики і кофти з вінтажним принтом

Теплі кофти з рельєфним, опуклим орнаментом або зображенням добре підійдуть як до офісного стилю, якщо поєднувати їх із спідницею олівцем і сорочкою з високим коміром, так і до вільного міського образу з джинсами. Кофти з грайливими пензликами є ще одним нагадуванням про 70-і роки, і поєднуються практично з будь-яким одягом і взуттям. Розкішні вінтажні принты і візерунки також допоможуть створити неймовірно стильний образ з речами в схожому або навпаки контрастному стилі.