Анджеліна Джолі вихлюпує гнів на старшого брата, перетворюючи його життя на пекло

41-річна актриса Анджеліна Джолі (Angelina Jolie) на тлі стресу з-за складного процесу розлучення з Бредом Піттом і боротьби за опікунство над шістьма дітьми не витримує напруження пристрастей — у неї почали здавати нерви. Актриса майже не їсть, вона емоційно пригнічена і виснажена.

Rexfeatures

Rexfeatures


З-за депресії Анджеліна почала зриватися на своїх рідних. Як повідомляють близькі Джолі,вона дуже груба зі своїм братом Джеймсом Хейвеном. Таблоїдам вдалося з’ясувати, що актриса зараз настільки нестерпна, що навіть її брат готовий відвернутися від неї.

Rexfeatures

Rexfeatures


«Джеймс любить її дітей і готовий проводити з ними хоч цілий день. 15-річний Меддокс, 13-річний Пакс, 11-річна Захара, 10-річна Шайло і 8-річні близнюки Нокс і Вів’єн з радістю залишаються з Джеймсом, в той час як Анджеліна намагається повернути своє життя в звичне русло. І, незважаючи на допомогу брата, Джолі дуже груба з ним і не цінує його старань», — повідомляє джерело.

Rexfeatures

Rexfeatures


«Анджеліна перетворила життя Джеймса в справжнє пекло. Він заспокоює дітей і займається ними, коли Анджеліна працює. Вона вічно ганяє його за кавою і продуктами, як якогось асистента. На це він не підписувався, коли погоджувався на допомогу!» — розповідає джерело.

Rexfeatures

Rexfeatures


Нагадаємо, боротьба за опіку стала однією з найбільш важких завдань, з якими зіткнулася Анджеліна за останній час. Джолі емоційно пригнічена і важить близько 40 кілограмів! Холодна війна за дітей між двома кінозірками вступає в активну стадію. Анджеліна, яка ще недавно нищила репутацію Бреда, звинувачуючи його в насильство, пияцтво і наркоманію, більше не робить настільки яскравих заяв. Ще зовсім недавно було оголошено, що Бред Пітт, який спочатку був згоден передати опіку Джолі, несподівано прийняв рішення боротися за дітей.