Модні жіночі джинси весни-літа 2017: 7 головних трендів (фото)

Чи вдалими вийшли жіночі джинси весна-літо 2017? Залежить від вашого погляду на речі. З одного боку, подіум виразив рідкісну одностайність з приводу основних трендів. З іншою, завдяки постійному бажанню дизайнерів жонглювати тенденціями, вийшло, принаймні, не нудно.

Квіти

Народна прикмета fashion- світу : прийшла весна — надівай речі «в квіти». Флористична тема — найпопулярніша для принтов і шитва, особливо в тому, що зачіпає жіночі джинси лето- 2017. Порахуйте, скільки трендів схрещені на цих фото.

Кльош

Цієї весни актуальний помірний кльош із скромними, але правильно розставленими акцентами. Таку пару носять з верхом, про який говорять, що він «з характером».

Бойфренди

Вічні антагоністи кльошу. Жіночі джинси бойфренди весна 2017 — літо 2017 відрізняються ще більше нарочитою недбалістю. Нас чекають досить великі отвори, вибілені плями, нерівномірно підвернуті манжети, заломи (Saint Laurent).

Рвані жіночі джинси весна-літо 2017 можуть доповнювати шви, що вивернули, і широкий рядок. Нитки повинні представляти деяку подібність бахроми.

Блоки

Стало дуже модним комбінувати денім з чимось ще, причому необов’язково контрастним. Навіть чорні джинси жіночі весна-літо 2017 можуть будуватися на такому прийомі.

Висока талія

Жіночі джинси з високою талією весна-літо 2017 густо замішані на модних віяннях кінця минулого століття. Звідси — щільний деним, трепетна любов до широких брючинам, «варена» фактура.

Що коротше

Іноді здається, що носити низ до середини каблука стало моветоном. Багато прямих жіночих джинсів весна-літо 2017 у прямому розумінні «не дотягують» до щиколотки.

Комбінезони

Не лише високі жіночі джинси весна 2017 просякнуті духом ретро. Він також лежить в основі деяких образів, для яких використовуються комбінезони. Верх-сорочка актуальний настільки, що майже затьмарив собою класичні лямки.

Друга шкіра

Вузькі жіночі джинси весна 2017 — швидше, рідкість. Проте, якщо вже такі попадуться, то вони точнісінько повторюватимуть контури ніг. Дуже щільне прилягання (таке, як у Marc Jacobs) дозволить носити пару з химерним взуттям і помітними топами.