Модні жіночі куртки: головні тренди зими 2017 (фото)

 

Куртка — річ універсальна, носити її можна у будь-якому віці, а ціни дозволяють придбати цю річ людям з будь-яким рівнем доходу. Моделі курток можуть мінятися з часом, але одне з головних переваг куртки незмінно — з курткою можна носити все або майже усе, що є у вашому гардеробі. Головна умова, щоб був витриманий стиль. Хоча і це вже не важливо в 2017 році.

Куртки бувають різні не лише по фасону, але і за матеріалом, з якого вони зшиті. Залежно від матеріалу і виду утеплення куртки можуть бути призначені для різних погодних умов, саме тому, як правило, курток в гардеробі буває декілька. Які куртки з чим носити, спробуємо розібратися.

Шкіряна куртка

Шкіряна куртка — одна з найпопулярніших і улюблених речей. Якщо джинсову куртку ми не радили б носити з шкіряними речами, то шкіряну куртку з джинсами носити не лише можна, але і треба. Якщо додати до цього комплекту капелюшок чоловічої моделі, високі чоботи і легку хустку на шию, то вийде привабливий кантрі стиль. З шкіряною курткою прекрасно виглядають короткі спідниці з текстилю. В цьому випадку під спідницю слід надіти теплі колготки. Шарф підбираємо в колір куртки, але на декілька тонів світлішеий або темніший. Підійдуть і шарфи з принтами. Колірні поєднання речей між собою можуть бути контрастними, але побудовані мають бути на нюансах фарб або на їх гармонійному поєднанні. Коричнева куртка добре поєднуватиметься з синіми джинсами і речами м’ятного кольору. Залежно від погоди, зі взуття до шкіряної куртки підійдуть — кеди, ботильони, туфлі і чоботи будь-якого фасону. Ті ж правила відносяться і до замшевих курток.

Текстильні куртки

Правила носіння куртки з текстилю прості, але їх дотримання дозволить вам виглядати бездоганно. В першу чергу, вибираючи одяг потрібно враховувати довжину куртки. Погано буде виглядати подол спідниці, яка виглядає з-під подовженої куртки. Повністю прихований під курткою наряд так само виглядає не гарно. Співмірність — головне умови бездоганності в одязі.

Класична куртка

З класичними брюками краще носити куртку, що за формою нагадує піджак. Куртка, особливо яскравого кольору повинна гармоніювати за кольором з тим одягом, з яким ви її носите. Ось основні правила, які допоможуть вам складати комплекти нарядів з курткою без особливих зусиль. Більшість з цих правил відносяться також і до курток, зшитих з інших матеріалів.