7 важливих ознак виразки шлунку

Якщо у вас є проблеми з травленням, цілком імовірно, що ви дуже добре знайомі з виразками і з болями, які вони викликають.Відкриті виразки можуть викликати різні інфекції по усьому організму!

Як розвивається виразка шлунку?

Виразка шлунку часто розвивається у відповідь на різні подразники. Експерти вважають, що вживання важкої, жирної, перченої або кислої їжі може погано позначитися на вашому шлунку і сприяти розвитку виразки.

Багато хто вважає, що стрес приводить до розвитку виразки.

Найбільш частою причиною виразки є специфічні бактерії в шлунку, які проникають в шлунок і можуть інфікувати увесь шлунок!

Приховані симптоми виразки шлунку

1. Надмірна відрижка і/або гази
2. Втрата апетиту або часте відчуття голоду
3. Нудота
4. Загальна втома і погане самопочуття
5. Втрата ваги
6. Блювота
7. Нерегулярний стілець
8. Кал з кров’ю і/або темний колір

Останні симптоми у списку — серйозні симптоми. Якщо у Вас регулярна блювота або зміни у стільці, у вас може бути велика або прогресуюча виразка, в цьому випадку вам терміново слід звернутися в лікарню.

Як лікувати виразку шлуну

Існує безліч природних засобів, які ви можете спробувати, щоб вилікувати виразку і запобігти її рецидиву.

1. Корінь Родіоли Рожевої

Способи застосування :
1. Подрібнені сухі корені покладіть в термос і залийте окропом в співвідношенні 1:5. Настоювати протягом 12 годин. Приймати уранці натщесерце і перед їжею (за 30 хвилин) по половині кухля.

2. Візьміть 50 г подрібнених кореневищ, залийте 0,5 л 40-процентного спирту і 2 тижні настоюйте в темному теплому місці. Приймайте по 20 крапель 3 рази в день за 30 хвилин до їжі. Деякі використовують замість спирту горілку, але ефект від цього не міняється.
Курс — 10 днів

3. Банани: хімічні речовини, виявлені у банани стимулюють вироблення слизу. Слиз може захистити ШКТ і дозволити йому зцілитися від виразки.

4. При виразці шлунку пити свіжу, без солі, воду від звареної картоплі по склянці 3 рази в день за 20 хвилин до їжі потягом одного місяця.

5. Часник: якщо хелікобактерія винна у вашій виразці, антибактеріальна дія часнику може бути правильним природним лікуванням для вас.

6. Засипати посуд зеленими сосновими шишками, заливши їх горілкою і настояти в темному теплому місці один тиждень, періодично струшуючи вміст, процідити. Приймати при виразці шлунку по столовій ложці 3 рази в день за 30 хвилин до їжі впродовж 1-2 місяців

Якщо у Вас серйозні проблеми зі здоров’ям або сильні болі, рекомендуємо Вам звернутися за консультацією до лікаря. Самолікування може бути небезпечне для Вашого здоров’я.